Ortopedik bir rahatsızlığımız var ve iyi bir ortopedi doktoru arıyoruz
Sayın Hukuki net üyeleri kardeşimde kemik iltihabı rahatsızlığı mevcut ve 5.6 kez ameliyat olmasına ragmen bir türlü hastalık uyutulamadı şayet tanıdığınız bildiğiniz iyi bir ortopedist doktor varsa yardımcı olur yol gösterirseniz seviniriz saygılar...
Re: Ortopedik bir rahatsızlığımız var ve iyi bir ortopedi doktoru arıyoruz
slm kaç gündür bir ortopedi doktor bilen varmı dedik bir cevap alamadık kimsenin bir tarafı ağrımıyormu kırılmıyormu??
Geçmiş olsun. Bu sitede avukat bile tavsiye edilmediğine göre usul olarak doktor tavsiye edileceğini malum gerekçeler dolayısıyla hiç sanmıyorum. Ama insani bir durum olduğunu düşünüyorum. Tanıdık doktor bilenlerin veya yazınızı okuyan herhengi bir doktorun size ulaşmasını umuyorum. Tekrar geçmiş olsun diliyorum.
av.Mehmet Aydın bey ben bu sitede tavsiye edilmediğini bilmiyordum inşallah dediğiniz gibi olur bir doktor buluruz teşekkür ederim saygılar
Fikrime göre kemik konusunda Eğirdir kemik hastahanesi gibisi yoktur.Hem size de yakın.Uğradınız mı?
Geçmiş olsun.
sevgili sakar kardeşim ilk ameliyatı ve ikinci ameliyatı orada oldu ve çokda dermansal bir müdahale olmadı ama yinede tavsiyene çok teşekkür ederim arkadaşım saygılar
Öncelikle çok geçmş olsun. Bu gibi hasalıklarda malesef tedavi çok uzun ve zahmetlidir. Tekrarlanan ameliyatlara ve tüm tıbbi tedaviye rağmen şifa zaman almaktadır. Hastalığının tam boyutunu bilmadiğim için yanlış bir şeyler yazmak istemem. Yazınızı gören bir ortopedist de size aynı yanıtı verecektir. Size tavsiyem bir ortopedistin muayenehanesine gidip neler yapılacağını öğrenmenizdir. Her aşamay özelde yapmayın tabi. Devlet hast denediyseniz Özellikle ortopedi dal merkezlerinde bakılabilirsiniz. (Artık katkı payları inanılmaz düşük. Muayene 8 ytl.) İyi bir doktor!!! aramaktansa, takip eden doktora devam etmek ve bu konu hakkında internetten neler yaılabileceğine bakmak ise en iyi yoldur.. Unutmayınız kronik hastalıklarda KÖTÜ!!! doktora DÜŞMEK!!! doktor değiştirmekten daha kötü değildir..
saygıdeğer drlegolas yorumunuzda hastalığın boyutunu bilmediğiniz için fikrinizi yazamadığınızı anımsatmışınız hastalığın boyutu şu 13 yıl evvel trfk kazası sonucu femur kopuk kırıldı ve plak takıldı plak çıkınca osteomylt oldu ve 4.5 ameliyat sonunda kronikleşti MR uyluk orta 1\3 kesiminde operasyona sekonder doku kaybı ve ferromanyetik artefaktlar yanında yumusak doku kalsifikasyonları mevcuttur korteks düzensiz ve belirgin olarak kalınlasmıstır medullada kronik ostemylt ile uyumlu şekilde düzensiz sinyal artışı ve ödem görüldü bu kesimlerde minimal kontrastlanma oldu kortekste bir noktada kloaka mevcuttur saygıdeger drlegolas sanırım ortapedist değilsiniz ama bu mr sonucu hakkında fikriniz yorumunuz varsa paylasırsanız seviniriz şimdi bizim tereddütte kalma sebebimiz şu çeşitli dr lara gittik bazısı normaldir bunla yaşıcaksınız bazısıda alevlenmiş aktif ameliyat şart dedi bizde şaşırdık kaldık saygılar....
Ya şöyle Sağlikla Ilgili O Kadar çok Site Varki Orada Hastaliğininz Hakkinda Geniş Bilgi Türkiyedeki Bütün Doktorlar Ben Mesela Netten Bulduğum Bir çok şey Oldu Ve Yanilmadim Iyi Sopnuçlaraldim