Bu MR sonucunu yorumlayacak bir arkadaş var mı?

Sol uyluk diafizinde orta kesimde yaklaşık 10 cm lik bir segmentte kortekstte kalınlaşma,düzensizlik,medullada ödem ve IVKM sonrası yer,yer kontrastlanma izlenmiştir.Kronik osteomiyelite bağlı değişiklikler...Arkadaşlar bu MR sonucunu mirabilis19 kardeşimle paylaştım sağolsun bizi aydınlattı bu rapor benim kardeşimin bu günlerde ağrıları arttı ve 3.4 aya kadarda askere gidecek bizim merakımız kardeşim bu hastalıktan dolayı askerden men olurmu?anlayan konuya ilgisi bilgisi olan bir arkadaş daha yardımcı olur değerli bilgi birikimleri ile bizi bilgilendirirse seviniriz saygılar......

Re: Bu MR sonucunu yorumlayacak bir arkadaş varmı?

Alıntı:

alpaslan42 rumuzlu üyeden alıntı

Sol uyluk diafizinde orta kesimde yaklaşık 10 cm lik bir segmentte kortekstte kalınlaşma,düzensizlik,medullada ödem ve IVKM sonrası yer,yer kontrastlanma izlenmiştir.Kronik osteomiyelite bağlı değişiklikler...Arkadaşlar bu MR sonucunu mirabilis19 kardeşimle paylaştım sağolsun bizi aydınlattı bu rapor benim kardeşimin bu günlerde ağrıları arttı ve 3.4 aya kadarda askere gidecek bizim merakımız kardeşim bu hastalıktan dolayı askerden men olurmu?anlayan konuya ilgisi bilgisi olan bir arkadaş daha yardımcı olur değerli bilgi birikimleri ile bizi bilgilendirirse seviniriz saygılar......

bu sorumuza 3 aydır bir cevap alamadık yardımcı olacak bir arkadaş yokmu selamlar

Doktorların kullandığı bir siteye yazsaydınız...
İyi günler...

Alıntı:

sakar rumuzlu üyeden alıntı

Doktorların kullandığı bir siteye yazsaydınız...
İyi günler...

Sayın sakar ismli arkadaşım bak ben bunu düşünememiştim burada doktor olmadığını sen iyi bildin teşekkürler:(

Re: Bu MR sonucunu yorumlayacak bir arkadaş var mı?

Hayret; böyle bir şey nasıl hatırlanabiliyor ki?