Davamın seyri hakkında bilgi
mrb iyi günler ben durumumu şöyle izah edeyim
1.5 yıldır eşimden ayrıyım ve eşim evi terk etti kızımızı yanına alan annesi şu anda babası gilde ve ben şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanma ve velayet davası açtım ben öğretmenim eski eşim ise çalışmıyor sorularım şunlar
(bir avukat tutacak durumum olmadığı için davamı kendim yürütmek zorundayım avukat arkadaşlar kusura bakmasın)
1- Kızımı 1.5 yıldır göremiyorum ağrıda olan eşimin yanına gitmem durumunda benim ve onun aşireti arasında olumsuz bir durum yaşanacağı kesin olduğundan bu duruma sebebiyet vermek istemiyorum a-kızımı bu olumsuz feodal koşullaraı öne sürerek velayetini alabilirmiyim kızım 4 yaşında
b- velayeti alamassam kızmı yıldaiki ay görebilmem mümkünmü yani görüş sürelerini bir seferde toplu kullanabilirmiyim
2- Öğretmenim ve bir sürü icara ve borçlarım var bir çoğunu ödedim 700 ytl lik maaaşa ne kadar nafaka öngürülebilir
3- Bütün bu durumları anlatan bir dilekçeyi duruşma günü vermek istiyorum dilekçemde nelere dikkat etmeliyim
4-bu ikinci mahkemem ve mahkemeye bakan hakimin tayini çıktı yeni hakim karar verbilirmi
sevgiyle ve dostça kalın
*pişmanlıklar yapılan hataları af ettirmez