İstanbul Bakırköy Adliyesine gün almaya gideceğiz anlaşmalı boşanıyoruz...Haziranda başvuran bir arkadaşa ekime gün vermişler..bu da çook uzun zaman..yakında buradan gün alan var mı? şimdi gitsek kasım mı verecekler???
Printable View
İstanbul Bakırköy Adliyesine gün almaya gideceğiz anlaşmalı boşanıyoruz...Haziranda başvuran bir arkadaşa ekime gün vermişler..bu da çook uzun zaman..yakında buradan gün alan var mı? şimdi gitsek kasım mı verecekler???
Mahkemenin iş yoğunluğu ile ilgili bir durum. Yoksa keyfi bir uygulama yok.
yani tabii ki anlıyorum da...biz de bi an önce bitsin istiyoruz....yakınlarda gün alan varsa çok faydalı olacak...
Anlaşmalı boşanma için karşı tarafın yetki itirazı olmazsa daha tenha bir adliyeden gün alınabilir. Ayrıca mahkeme kalemi ve hakimle görüşülerek "anlaşmalı boşanma" olduğu söylenirse nispeten erken tarih alınabilir.
davayı eşim açacak ben kabul edeceğim duruşmada protokolü sunacağız...avukat tutmadık o yüzden....
yakınlarda gün alan yok mu acaba?
bir de avukatların daha yakın tarihe gün alabildiğini duydum...
gerçekliği var mı acaba?
4 gün geciktiniz bile. Yarın sabah adliyeye gidin.
Ayrıca her mahkemenin yoğunluğu farklıdır. Bakırköy adliyesinden aldığınız tarih, Malatya'dan alacağınız tarih için fikir vermez.
zaten bakırköyden alan var mı diye soruyorum :)
malatyayı napiyim canım....şimdi ramazan ya bitince bayramdan sonra gideceğiz....
Hem şimdi gitsek kasımda mı verecekler diyorsunuz, hem de ekimde gün almaya gideceksiniz. Eğer aceleniz varsa yarın gidin, zaten büyük ihtimalle ramazan bayramı sonrasına gün verilir.