Sayın Av. Dilek Hnm Dikkatine
merhabalar ilkönce bu yakın ilgi ve alakanıza teşekkür ederim konun ayrıntılarına kısaca deyineyim Ceza evinde yatan kişi 2003 ağustos ayında belki hatırlarsınız cok buyuk bır operasyon başlatıldı DAMGA Opr. Jandarma başlangıclı Konun içeriği 4422 muhalefet teşekul ve çıkar amaçli org suç örgütü kurma çete reisliği adam kaldırma tehdit sindirme haksız rekebet + kacak mazot bu şahıs bu tarihte alı konuldu tutuklandı ne ilginçtirki kendisini savunan avukat ordusu üçünçü mahkeme çıkar demelerine rağmen tam 2 senedir yatıyor en son mahkemesi 14/4/2005 görüldü ve avkları busefer tahliye kacınılmaz fazlası ıle yattı ceza alsa anca bu kadar yatar demelerine rağmen mahkeme tam 80 gun daha attı tabi nakarat aynı bu sefer kesin cıkacak deyip duruyorlar her neyse suçlar ve mahkemenın süreci böyle devam etmekte sanırım avk dün itibari ile bir üst mahkemeye baş vurmuşlar bir etkisi olurmu sizce veya beni tehdit ettiğine dair suc duyurusunda bulunsam mahkemeyi etkilermi? bir de 14/4/2005 mahkemesine hakim mahkeme salonuna girip sadece 3 dk kalıp sahsın savunma yapmak ıstıyorum sözüne karsılık SEN YETERİNCE SAVUNMA YAPTIN ELİMİZDEKİ YETERLİ deyip sahsı konusturmadan mahkemeyi cok cabuk ertelemiş bu durum sahsi kanaaatinizce neyi işaret etmekte sizcede birdahaki mahkeme cıkabılırmı ? sizinde başınızı ağrıtıp meşgul ettim çok teşşekur ederim...