www... com satın aldım ama
arkadaşlar ben www.erenderdiyok.com u alan adı ve hosting i ile birlikte satın aldım. Eren derdiyok Türk asıllı isviçreli ünlü bi futbolcu . Acaba kanuni olarak bana herhangi bi yaptırım olabilirmi? Dava filan . birde bu siteyi satabilrimiyim .. yani kısacası başıma bi iş açarmı ...
Re: www.erenderdiyok.com satın aldım ama
Siteyi satamazsınız.
Bahsedildiği gibi WIPO'ya baş vurarak sizden alınmaya çalışılacak. Sizin bu isimle hıc bır hukukı bağınız yoksa KÖTÜNİYETLİ başvuru sahibi sıfatınız nedeniyle alınacaktır.
siteye girdim sabzu.com adresine yönlendirilmiş. ingilizcem yok ama galiba evlenmek için herkesten sadece 1 dolar kampanyası başlatılmış.
ben de buna benzer bir olay yapsam (tabii hikayeden), sonra "anlaşamadık" diyerek evlenmesem bana hukuki bir yaptırımı olabilir mi?
Değerli Moderatör Arkadaşlarim.. Lütfen Bu Konuyu Ve Benim Uyeliğimi Silerseniz Sevinirim.. Bazi Problem Yaşiyorum Bu Konudan Dolayi....
Açtığınız konu silinemez sayın sabzu. Kötüniyetli olarak alınan ve satılmaya çalışılan bir domain ismi hakkında forum konusu açmışsınız. İkrar mevcut. Önce gelen alır prensibinin güzel örneklerinden bir tanesi aslında. Lütfen devam ediniz.