-
Eşcinsel Anne
Ben değişik bir olayla karşı karşıya kaldım. Karım devlet memuru ve ben de elektronik teknisyeniyim. 11-2007 tarihinde ben boşanma davası açtım. Konu eşimin beni aldatması ama aldattığı kişi bir kadındı. Kısaca ben bu aldatma ile ilgili özel ödemeler, sahip olduğumuz evin o kadının üzerine yapılması anında tedbiren durdurlması, ses, resim ve film görüntüsü delillerim içinde vardır. ben 10 aylık dönemde bu delillerin ortaya çıkarılması ve bilir kişilerle uğraşmak zorunda kaldım. Benim asıl isteğim çocuğumun velayetini almak. Türk kanunlarına göre zina suç değil bencede bir sorun yok ama bir kadının bir başka kadınla eşcinsel ilişki yaşaması ve Kız çocuğuna annelik yapması doğru olmadığını düşünmekte ve bende kızımın velayetini bu nedenden dolayı istedim. Ben şunu merak ediyorum bu konuya emsal olan olayları nasıl bulabilirim. Avukatım bana düşünmediğim kadar yardımcı oldu bende hem kendime hemde avukat arkadasıma yardımcı olabilmek için emsal davalar ve sonuçları hakkında bilgi istiyorum yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşşekkür ederim.
-
Re: Eşcinsel Anne
Konu ile birebir sizin lehinize yargıtay kararları bulunmaktadır. Anlattıklarınız deliller ile tespit edilmiş ise çocuğunuzun velayetini alabilirsiniz.
-
Re: Eşcinsel Anne
Örnek yargıtay karaları nı bulabileceğim yer varmı, siz benim için bir kaç tanesini verebilirmisiniz. Çok teşşekkür ederim.