Boşanma davası sürerken eşler arası cinsel ilişkinin gerçekleşmesi davayı düşürür mü? Dava nasıl etkilenir?
Printable View
Boşanma davası sürerken eşler arası cinsel ilişkinin gerçekleşmesi davayı düşürür mü? Dava nasıl etkilenir?
bunu nasıl ispat edeceksinizki ilişkinizin olduğunu eşler arasında.bende aynı soruyu sormuştum.eğer deliliniz varsa bize de öğretiniz.karşıdaki eş yalan böyle birşey yok derse hakime hangi delili göstereceksiniz.çünkü aynı durumdan bende sıkıntı çekiyorum eşim devamlı mahkemede inkar ediyor eşim bana iftira atıyor biz beraber değiliz varsa delilini göstersin dedi hakime.lütfen bu konuda bilginiz varsa benide aydınlatınız
İlişki sonrası bayan ilişki ve meni tahlili raporu alarak ispatlayabilir sanırım ama erkek ispatlamak iseterse bildiğim bir yolu yok
Cinsel ilişkinin uzun bir zaman dilimi boyunca başarılamamış olması dolayısıyla aile birliğinin temelden sarsılması gibi bir nedenle boşanma davası açılmamışsa, boşanma davası sırasında eşlerin cinsel ilişkide bulunmuş olması davayı etkilemez.
Dava için ne kadar süre başarılamamış olması gerekli. Evlendikten sonra 5-6 ay kadın tarafından Vajinusmus psikiyatrik hastalığı yada korkusu arkasına sığınılarak radetmeler (hiç ilişki olmaması) yeterli olurmu acaba ?
Hiçbir bayanın böyle özel bir anu silah olarak kullanacağınısanmıyorum tabii ki zorla olmadıysa.En doğrusu bence Boşanmadan önce çok dikkatli düşünmek ve doğru karar vermek.Hemen mahkemeye başvurmadan bir süre ayrı yaşayıp özlem vs.olup olmadığını anlamaya çalışmak.
5-6 ay yeter süredir.:)