Değerli hukui.Net üyeleri ve adminleri, Danıştay'ın kararlarına ulaşma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Danıştay'ın resmi sitesinde maalesef her karara ulaşılmıyor. Acaba istediğimiz bir karara nereden ulaşabiliriz. yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Printable View
Değerli hukui.Net üyeleri ve adminleri, Danıştay'ın kararlarına ulaşma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Danıştay'ın resmi sitesinde maalesef her karara ulaşılmıyor. Acaba istediğimiz bir karara nereden ulaşabiliriz. yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
hiç olmazsa şu konuda yardımcı olabilir misiniz? Danıştay'ın 2006/1078 esas no'lu kararına ihtiyacım var. teşekkür ederim.
eğitimsen.org.tr/index.php?yazi=782 sitesinde bulabilirsiniz.
İyi günler...
Sayın Sakar, çok teşekkür ederim. Bunu ne zamandır arıyordum. sağol...
Meslekdaş dayanışması diyelim...
sayın sakar dabıştayda açmış olduğum bir dava nedenide göreve son verme dava ne zaman sonuçlanabilir.teşekkürler
İlgilendiğiniz konu itibariyle "Göreve son verme"den anladığım;makam sıfatınız vardı bunu geri aldılar.Öyle mi?Yoksa memuriyetinize mi son verdiler?Her ne hâl ise...Hukukçu olmadığım belli.Benim Danıştaya giden "Atama işleminin iptali" davam dört yıl sonra cevaplandı.Altı ay da karar düzeltme, etti 4,5 yıl,idare mahkemesi ilk dava da 1,5 yıl,toplam; tam 6 yıl sürdü.
Bir insanın 6 yıl iç hukuktan adalet beklemek için "Sürgün" de yaşaması -Memur eşinden 180 km ötede,ayrı olarak- imkânsız olduğundan, dava daha idare mahkemesinde iken,"Yürütmenin durdurulması" talebimin reddiyle beraber emekliliğimi isteyip ayrıldım.Yani davam bittiğinde beş yıldan fazla süredir, emekliydim.Şimdi davam AİHMde.
Demek istediğim; "Dereye su gelinceye kadar,kurbağanın gözü patlar."
Mahkemelerimizin süresi hakkında fikriniz olsun diye söyledim.
İyi günler...
NOT:Kelimeleri yazış ve kullanış tarzınızdan, ruh sağlığınızın çok bozuk olduğunu söyleyebilirim.Yaşayan bilir...Kendinize dikkat edin.