Re: cep telefonu hırsızlığı
Alıntı:
caresiz05 rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar
Geçen haftalarda GBT sorgusu esnasında hırsızlıktan sabıkalı olduğumu öğrendim, daha önce kimliğimi kaybettiğim için bundan kaynaklanabilecek bir durum olduğunu düşünürken olayın cep telefonu hırsızlığıyla ilgili olduğu bilgisine ulaştım. Amasya'da telefonunu çalınan bir vatandaş savcılığa başvurmuş ve çalınan telefona benim adıma kayıtlı olan hattın takılmasından dolayı ekim'in 16'sında mahkemeye çıkacağım, telefon hattını kardeşim kullanıyor ki onun da böyle birşey yapacağını sanmıyorum ama ne diyeceğim, nasıl yapacağım bilemiyorum.
Peki GBT de bu kayda nasıl rasladınız.?Bu olayla ilgili sizi Polis bularak C.savcılığına ifadeyemi götürdü,Yoksa bir kimlik konturolünde,bu kayıt nedeniile gözaltınamı alındınız,bu nedenle mahkemeyemi cıkartıldınız.?
Bu hattınız sizde veya kardeşinizde,Bu calıntı telefondan bu hatla konuşma yapılmışki tespit edilmiş,Kardeşinizde kullansa sizde kullansanız,bu kartı takmış olduğunuz telefon kimindi peki,bunu eyer hatırlamaz ve bu kişiyi bilmiyorsanız bu hususta cok zorlanırsınız. Siz veya kardeşiniz sokaktan gecen birinden rica ettik telefonunu aldık hattımızı taktık görüştük. nebilelim bunun calıntı olduğunu deyipte adamı bu işten sıyırtmazlar haberin olsun.
Biranda burda hırsızlık olayı ile illiyet bağı kuruluyor gözüksede,hırsızlık olayından delil yetersizliğide göz önüne alınacak olursa berat edersiniz.