İstifa dilekçesini geri çekme
hocam selam. benim sorum meb de 8 yıldır görev yapan bir öğretmenim.Akademik kadroya geçiş teklifi var ama çok kararsızım..sınavı kazandıktan sonra istifa ettiğim zaman (dilekçeyi müdüre verdikten sonra fikrimi değiştirir isem)kaç gün içerisinde istifa dilekçemi geri çekme hakkım bulunuyor.istifa dilekçesinden sonra tekrar istifamın işleme koyulmaması,geri çekme dilekçesi verebilirmiyim.kaç gün içinde işlemi iptal edip, gene aynı okulumda görevime devam edebilirim.?neler yapılması gerekir istifa dilekçesini geri çektirmek için?? yardım ederseniz çok sevinirim Lütfen:sefasalihaydemir@gmail.com
Re: istifa dilekçesini geri çekme
Memurluktan mı istifa etmeyi düşünüyorsunuz ?
evet istifa etmeyi düşünüyorum ama kararsızım
istifa dilekçemi verdiğim andan itibaren kaç gün içinde o dilekçeyi geri çekme,işlemi durdurma hakkım var,işlem durdurma için neler yapmalıyım
İstifa dilekçesi verdikten sonra, istifanızın kabul edildiğine dair yazılı bildirim yapılıncaya kadar, görevinizi terketmemeniz gerekir. İstifanızın kabul edildiğine dair, atamaya yetkili amir tarafından işlem tesis edilinceye kadar, istifa talebinizden vazgeçebilirsiniz.
İşlemi durdurmak için, istifa talebinizden vazgeçtiğinizi, ayrı bir dilekçe ile yazılı olarak bildirmeniz yeterlidir.