aysemebe rumuzlu üyeden alıntı
Sn.esmerman, öncelikle engin hukuk bilgilerimle sizi hayran bıraktığım için duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum.Hergün binler ile ifade edebileceğimiz ziyaretçisi olan bir sitede sanırım konuyu siz anlamadınız aksini iddia ediyorsanız sizide üzülerek engin hukuk bilgisine hayran kaldığım kişiler listesinde 2 numaralı isim olarak yerinizi almış olacaksınız.Müsade ederseniz sizi hayran bıraktığım konuya bir göz atalım.
Aynen Sn.Nikon dan alıntı yaptığı cümle"böyle bir durumda hırsızı dövücekseniz yatak odasında yapmanızı öneririm
lakin evin diğer yerlerinde döverseniz siz suçlusunuz." Benim yanıtım ise aynen şöyle idi"
Sn.nikon Darp etmenin evin içerisinde olduğu takdirde suç olmadığına dair bilgiyi nereden aldınız bizide bilgi sahibi yaparsanız sevinirim.Ayrıca engin hukuk bilgine hayran kaldım."
Konuyu biraz daha açayım Sn.Nikon Darp etmenin yani vurmanın,dövmenin yatak odasında olduğu takdirde suç olmadığı yönünde bir öneri sunmuştu.Bende bu konu ile ilgili bir bilginin kaynağının nerede olduğunu dair hukuki bir metin göstermesini istemiştim.
Şimdi sizin cevaben verdiğiniz ve emsal olarak gösterdiğiniz karara gelelim.Sizin bahsettiğiniz ve evde hırsızlığı teşebüs sonucu gerçekleşen öldürme olayının meşru müdafaası ile ilgili kararı bana cevaben alıntılamışsınız.Konu ile ne alakası var.Ben TCK"nın 86 ve devamı maddelerinden bahsediyorum siz hırsızlık olayının meşrü müdafaasından bahsediyorsunuz meşru müdafaa ve zorunluluk halleri hırsızlık bunlar tamamen birbirinden farklı olgulardır.Tekrar ediyorum Sn,esmerman bana DARP:Dövme-Vurma olayı ile ilgili evde veya herhangi bir mekanda suç olmadığına dair bir karar temin ederseniz ben yer mekan gözetmeden hemen seri tokatlama rekoru kırmak için tüm işlerimi bırakıp bu işe aday olup başı çekeceğim.Çünkü 70 milyonluk bir ülkede yaşıyoruz çoooook tokatlanacak şahıslar var,neyse sözü fazla uzatmadan meydanı size bırakıyorum buyrun Cevaben......