Re: Kim nereye tatile gitti?
Birazdan Marmaris'e gidiyorum. Gelince anlatırım artık hikayelerimi... :)
Güle güle sevgili Emrah.. Bekliyoruz merakla.. Sağlıkla git gel.
1 haftalık plan yapıp sadece 2 gün kalabilenler de tatil yapmış sınıfına girip açtığınız başlıkta yer alabilirler mi ?
Ben hiç bir yere tatile gitmedim bu sene.Geçen sene bodrumdayım.Keşke zaman olsa da yine gidebilsem.:(
Alıntı:
c_selin rumuzlu üyeden alıntı
1 haftalık plan yapıp sadece 2 gün kalabilenler de tatil yapmış sınıfına girip açtığınız başlıkta yer alabilirler mi ?
Tabi.........
Kiramı nasıl ödiyeceğim diye düşünüyorum ne tatili ya...
bu sene tatilimi yalnız geçirdiğimden pek uzun sürmedi 2-3 gün kadar onada tatil denirse,
Yer; kuşadası...
Bana da nazar değdi yani ..böyle kedinin süte baktığı gibi tatile gidenlere bakıyorum arkadaşlar...:)) çünkü her sene tatile muhakkak çıkardık eşimle....bu seneye kadar nedir bu hal ya... sebep kendi işimizi açmamız , Adam kopamıyo dükkandan ki tatile gidelim.... Şöyle 1-2 günlük ağva-sapanca turlarını saymazsak bu sene tatile çıkmadım ..Şeker bayramını bekliyorum:) Eylül sonu ancak Akdeniz olabilir Çünkü geçen sene Ekim ilk haftası yine bayrama denk gelmişti.. Olimpos turu yapmıştık.Bİldiğimiz yerler ama rehberli bir tur ortamında yurdum insanları ile ac-cayip bir tatil geçirmiştik... Belki yine tur olabilir..
Kendimi nasıl telkin ediyorum sorusunun yanıtı ise bana ve tüm bu sene şu saate kadar tatile çıkamayanlara; Başta sağlıklı olalım tatil matil i boşverin gittiklerinize sayın ...Geçmiş tatil videolarını çekirdek eşliğinde izleyin iyi geliyo..:)