Emekli sandığı yetim maaşı hakkında
İyi geceler iyi çalışmalar dilerim memur emeklisi babam iki sene önce vefat etti yetim maaş alıyorum 28 yaşında bekarım. Bir aydır bende memur olarak adliyede işe başladım yetim maşının kesilmesi için nereye hangi belgelerle başvurabilirim?
Annem kendisine benden kesileni almak için bir başvuru yapmalı mı yoksa otomatik kendi maşına yansırmı benden kesilen maaş? Şimdiden teşekkür ederim.
Re: Emekli sandığı yetim maaşı hakkında
Alıntı:
eternet rumuzlu üyeden alıntı
İyi geceler iyi çalışmalar dilerim memur emeklisi babam iki sene önce vefat etti yetim maaş alıyorum 28 yaşında bekarım. Bir aydır bende memur olarak adliyede işe başladım yetim maşının kesilmesi için nereye hangi belgelerle başvurabilirim?
Annem kendisine benden kesileni almak için bir başvuru yapmalı mı yoksa otomatik kendi maşına yansırmı benden kesilen maaş? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba.
Bende babamdan emekli maaşı alırken memuriyete başladım.Çalıştığım kurumdan şu tarihte şu kurumda memur olarak işe başlamıştır diye yazdığımız amirin imzası olan dilekçeyi Emekli Sandığına posta yolu ile gönderdik. Onlar ototmatikmen benden parayı kesip annemin maaşına yansıttılar. Zaten yolladığınız dilekçeden sonra size cevap geliyor.