Garanti kapsamında ücret iade?
Merhabalar,
Ben sitenize yeni üye oldum.Konuyu açmadan önce bu konu açıldımı diye baktım ama buna benzer bir konu göremedim gözümden kaçtıysa özür dilerim.
8 ay önce bir laptop aldım bu süre zarfında 4 kere garantiye gönderdim.Fakat XXX marka laptopun Türkiye'de 2 tane distribütörü var ve 2 sinede 2'şer kere gönderildi.Yani 2 distribütöre toplamda 4 kere garantiye gönderildi.Bende bu aletin ücret geri iadesini istedim fakat şu anda laptopumun yanlarında olduğu distribütör bunun mümkün olmadığını söylüyor.Acaba ben bu durumda paramı geri talep edemezmiyim?Bildiğim kadarıyla aynı arızadan 3 farklı arızadan 4kere garantiye gittikten sonra ürün ücret geri iadesi isteyebiliyoruz diye biliyorum..
Bana ordakji çalışanlar şu anda laptopun çalıştığını ve para iade hakkımın olmadığın söylediler.Acaba ben 4 kere garantiye gönderdikten sonra bu durumda ücret geri iade hakkımı kullanabilirmiyim.
Teşekkürler...
Re: Garanti kapsamında ücret iade?
ürünün alındığı dist. den 4 makbuzunuz olsa iade hakkınız olacaktı, şuan 2 ayrı yerle muatap olmanız sebebiyle muallak bir durum söz konusu
teorik olarak 4kez servisine girmiş sayıp, aldığınız yere iade edebilmeniz lazım.