Re: Kurs sözleşmesi iptali
İmzaladığınız sözleşmeleri okumadınız mı?
imzaladığınız şeyleri okumazsanız, size kimse yardımcı olamaz.
imza attığınız herşeyi ödemekle yükümlüsünüz.
tabi sözleşmenin okunamayacak derece ufak punto 8-9 gibi olması haricinde...
Alıntı:
ofe rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,
Ben özel bir kişisel gelişim kursuna kayıt oldum. Kurs bana 4 eğitimi alırsam özel bir fiyat sunuyordu, ben de şimdi 2 eğitimi ödeyeyim yani yarısını, diğer gerisinide eğitime geleceğim zaman ödeyeyim dedim. Fakat bunu her iki kursun sözleşmesini imzaladıktan sonra söylediler. Şu anda bir kursa başladım, öbürünüde kasım ayında geleceğimi söyledim ve daha ücret ödemedim. Sonra madem bana kampanya fiyatınızı uygulamayacaksınız o zaman sadece şimdi ki katıldığım kursun ücretini vereyim, öbürünüde katılacağım zaman vereyim dedim. Sözleşmeyi imzaladığınız için öbürünüde ödemek zorundasınız diyorlar şimdi. Ayrıca bana verdikleri fiyatta kdv dahil mi değilmi onuda söylememişlerdi kayıt zamanında nakit öderseniz 1800 kredi kartı verirseniz 2100'e çıkardılar. ne yapmalıyım?
teşekkürler
karşılıklı iyi niyetle çözmeye çalışın, maddi durumunuzun olmadığını söyleyip sözleşmeyi fes etmek istediğinizi belirtin.
sözleşmenin son sayfalarında sözleşme feshi ile ilgili hüküm varsa orayı okuyun, sözleşmeyi çok yeni yaptıysanız iadeli taahütlü posta ile tek taraflı fes ettiğinizi belirtebilirsiniz.
öncelikle iletişimle çözmeyi deneyin.