Re: kardesten mal kacirma
Alıntı:
merdan alkan rumuzlu üyeden alıntı
merhaba biz,5, kardesiz babamin ilk esinden ,1, kiz olmakla beraber ,2, erkek ,3,kiz.ben en kücükleriyim abim 1980 de sasali bir dügün ve takiyla evlendi ve 3 ay sora babamla kavgali bir sekilde ayrildi ,babam 1985 yilinda rahmetli oldu annem ise 1996 da tabi hic bir yardimda bulunmadi ne babama nede anama anam 1996, 2. ayinda rahmetli olunca anamin babam zamaninda kendine üstüne tapulu gayri menküller vardi anam 1995 yilinda rahatsizlandi kiz kardesimin yanina tasindi bu arada yurt disinda yasayan kiz kardesim ben ve köydeki kiz kardesim üstlendik 1985 yilinin yaz ayinda ben izine gittim anam yataktaydi iste hastane isleri falan iznim dolana kadar yanindaydim ben döndükten sonra anamdan senet almislar bakiyoruz diye 30 bin mark bakim karsiligi tapu katotro gelince senede dayanarak tapusunu ablamin üstüne yapmis onunlada kalmayip babamin üstüne tapulu yerlerdende + 1 anamin payida benim diyor senedi yaparken sahitlik yapanlarada benim payimi degil abimin payini aliyorum anama bakmadigi icin demisler ayrica senet sahte cünki bu para yok ortada sahitlerin hic biri görmemis tabi bundan benim haberim olmadi abim mahkemeye vermis kaybetmis ben abimle aram hic iyi olmadi kizlarda benden sakladilar her mallari paylasalim dedigimde hep bahaneyle atlattilar yeni haberim oldu .neden böle bir sey yapiyorsun dedigimde yaptim oldu diyor tabiri cahizse (not daha önce tapu katostro geldiginde babamin üstüne yazilmasi gerekirken damlarimiz baska birinin üstüne yazilmiz geri ala bilmek icin mirascilarin mahkeme yoluyla halletmesi kerek dediler kiz kardeslerim ben yurtdisinda yasadigim icin vekaletin lazim dediler bende sadece damlar icin ablamin avkatina vekalet verdim simdi örendimki o vekalet nameyi abimin davasinda kullanmislar abimin davayi kaybetmesine sebep olmus abim bunu bana yeni söyledi bu ola bilirmi .hakkimi alabilmek icin nasil yol izlemem lazim hakkimi alabilme ihtimalim varmi ?yardimlariniz icin tesekkür .ederim
yazan yokmu yada mesajim ulasmadimi cevap yazarsaniz tesekkürler
Alıntı:
merdan alkan rumuzlu üyeden alıntı
yazan yokmu yada mesajim ulasmadimi cevap yazarsaniz tesekkürler
beni aydinlatacak biri varsa lütfen yazsin tesekkürler
Ben bilir kisi degilim ama bende böyle bir olay yasamıstım anlatmak istedim.Benzer bir durum benim ve kardesimin basına gelmisti.Mal kacırmaya calısan halamdı.Babamın vefatından sonra tabiki.Mallar dedemin üzerine oldugu için dedemi kafasına göre uydurdu ve malları satmaya basladılar.Ama Allah iyinin yanındadır.Dedemde aniden vefat etti ve dava actık.Geri kalan mallar olaylı bir sekilde paylasıldı.İşin içine para girince dengeler bozuluyor.En iyisi hukuka sıgınmak.
tesekkür ederim pinar hanim kalan mallar demissiniz satilan mallar halanizami satilmis yoksa baskasinami satilanlardan siz hic pay alamadinizmi yoksa satilmadanmi biraz acarmisiniz tesekkür ederim simdiden.
Re: Kardeşten mal kaçırma
Bu konuda genis bilgi verirseni tesekkür ederim
Re: Kardeşten mal kaçırma
Yokmu açıklayacak bir tercübeli avukat