-
Dijitürk mağduru
Sayın Avukat arkadaşlar,
Sizlerden ricam olacak, sanırım benim gibi yüzlerceside aynı durumdan madur olmuştur.
2001 yılında Dijitürk üyesi olmuştum ve 2003 yılında üyeliğimi iptal ettirdim ancak, bana verilen cihazı bütün aramalarıma rağmen gelip almadılar. Hatta ben bailerine gidip bizzat teslim etmek istedim "Biz size elaman yollyacağız alınması için" dediler, ancak yıllardır alınmadı.
Bugün bir avukatlık birosundan icra işlemlerim var diye bi cep mesajı.
Cihazını teslim edemediğim Dijitürk, beden yaklaşık 1380 YTL talep ediyor. Cihaz parası artı faizler artı avukatlık ücretleri.
Bu haksız ve hukuksuz durumdan kendimi nasıl kurtarabilirim.
Saygılarımla
-
Re: Dijitürk maduru
İcra işlemi başlamadan avukatla temasa geçin.
-
Re: Dijitürk maduru
Bilgi için teşekkür ederim ancak, buraya yazmadan önce hem avukatlık bürosunu hemde Dijitürk'ü aradım bir birlerine topu atıyorlar ve bu parayı ödememi istiyorlar.
-
Cevap: Dijitürk mağduru
Dijitürk gerçekten çok anlamsız çalışıyor sadece tv üzerinde verdiği hizmet kaliteli o kadar...
Benim kurulumumu yapmaya gelen kişi kalitesiz bir kurulum yapmış ondan dolayı defalarca teknik servis çağırmak zorunda kaldım ve ücret ödedim son gelen kişi söyledi "bunu kuran lişi anteni kötü yere kurmuş onun yüzünden boşa ödeme yapmışsın hep" dedi.Merkezden aradılar beni ücretsiz bir servis hakkı verdiler 31 ekim 2008 de evimde yangın çıktı ve aynı sokakta başka bir yere taşınmak zorunda kaldım bu servis hakkımı oraya nakil için kullanmak istedim aylar geçti gelen giden olmadı fatura da ödemedim derken avukata vermişler kullanmadığım ayların parasını istiyorlar tamam ona da eyvallah ama bunların ellerinde kayıtlar duruyorsa hatanın onlarda olduğunu bilmeliler.
Evinde yangın çıkan biri olarak alınacak bir şeyim yok bakalım göreceğiz ne olacak akıbeti.