Öncelikle belirteyim ki bir arkadaşımın üyeliği altında sorunumu paylaşıyorum.
Yakın bir arkadaşımın boşanma davası 2,5 yıl sürdü, eşi tarafından uğradığı tüm iftiralar yetmiyomuş gibi ( ki hepsini belgelerle ispatladı) birde yüklü bir tazminata ve nafakaya mahkum edildi. Bunlar karşı tarafa yetmemiş olmalıki temyize gidip tazminata itiraz ettiler. Karşı tarafın avukatı baro tarafından ücretsiz olarak atanmıştı. Benim sıkıntım temyiz dilekçesinde benim adımın geçmesi, güya beraber bolluk içinde yaşıyormuşuz iddaası. Daha öncede dava süresince böyle bir iddaa vardı hakim üzerinde durmadı boşanmadan sonraki durum sayıldı açıkcası bende davanın seyrini etkilememek için herhangi hukuksal bir müdafaya girmedim. Ben ailesiyle birlikte yaşayan ( ki buna ailem, komşularım, muhtarlık ikametgahı herşey tanıklık edebilir) üniversite mezunu, büyük bir şirkette çok saygın konumu olan biriyim. Asılsız, mesnetsiz ve hiçbir dayanağı olmadan bunu kaleme alan avukat hakkında her türlü hukuksal mücadeleye girmeye hazırım. Bu konuda bana yardımcı olmanız, bu tarz davalarla ilgilenen avukatlar hakkında bilgi vermenizi rica ederim.