Esim borclarini odemek istemiyor
Benim bir sorunum var yardimci olursaniz sevinirim.Esim bosanma davasi acmadan butun kredi kartlarini doldurdu ve suanda odemesini istedigim halde odemek istemiyor ayrica davayi actiktan sonra bana bilerek kredi cektirdi.Esim calisan bir bayan ve tamamen art niyetle yapilmis bir hareket.Yalniz kredi kartlari ek kart degil ancak alisveris yapilan yerler itibariyla ispatlayabilirim.Saygilarimla
Re: esim borclarini odemek istemiyor
Alıntı:
turko14 rumuzlu üyeden alıntı
ayrica davayi actiktan sonra bana bilerek kredi cektirdi.
???
Sizi kredi için tehdit eden, zorlayan vs. olmadıysa neden çektiniz?
Hata sizde gibi görünüyor.
Haklisiniz ama bosanma davasini actigini bana soylemedi ve ben ailenin devami acisindan kesinlikle art niyetli bir insan olmadigim icin hem kredi olsun hem kredi karti olsun asla boyle birsey yapabilecegi aklima gelmedi.
Kredi kartları ek kart değil,eşinizin adına çıkartılmış asil kart ise kart borçları sizi neden düşündürüyor?
Hayir kartlar benim uzerime ,sifreli doneme gecildigi icin artik kimlik de sorulmuyor.
Re: Esim borclarini odemek istemiyor
Şifreyi vermekle eşinize açık çek vermiş oldunuz.
Hala kullanıyorsa kartı iptal ettirin.
Re: Esim borclarini odemek istemiyor
Kullanmiyor ama kartlari tamamen doldurdu ve odemek istemiyor ayrica evli bi insan kredi kartini esinden nasil sakinabilirki?Benim sorum eger ben kartlari esimin doldurdugunu ispatlarsam ona odetebilirmiyim ayrica bana cektirdigi krediyide?