Adım Adım Yöneticilik Kursu
çok değerli üsatdlarım yada apartman yöneticiliği yapmış tecrübeli uzman yöneticilerim;
bu işe gönül vermiş apartmanını seven çevresine faydalı insanların olması sanırım hepimizin lehine çünki daha bakımlı ,güzel evler binalar daha derli toplu çevre ancak bu tip insanlar sayesinde olacaktır eğer sizde ülkenizi seviyorsanız bu tür yapıda çalışkan fedakar insanlara yardımınızı esirgemeyin lütfen ve bir yönetici a dan z ye nereden başlamalı sırası ile neleri ne şekilde yapmalı yani tam kanunlara uygun kurallı bu iş nasıl yapılır eminim bu işleri çok iyi yapan üstadlar vardır bize zaman ayırıp kurs verirlerse yada kurs alabileceğimiz kaynak (apart.yöneticisi el kitabını aldım o şekilde değil adım adım sırası ile yaılacak işleri anlatmak tecrübelere dayanarak) olursa çok ama çok seviniriz
Re: Adim Adim Yöneticilik Kursu
Aşağıdaki linkteki birinci mesajda 634 sayılı KMK'yı bulacaksınız.
Bunu word gibi bir editöre kopyalayıp yapıştırın.
İkinci ve üçüncü mesajda 5711 sayılı kanunla yapılan değişiklikleri bulacaksınız.
Kopyaladığınız ilk kanunu buna göre değiştirin.
Sonra elde ettiğiniz metni bastırın ve içinize sinene kadar sabah-öğle-akşam yemeklerinden sonra üçer kez okuyun.
Özellikle karar alma mekanizması, yöneticinin görevleri gibi hususlar hiç bir şüpheye mahal bırakmayacak kadar açıktır.
1 hafta bunu yaptıktan sonra hala kafanızda soru işareti kaldıyasa buradan ilgili maddeye atıfta bulunarak sorun.
Link şu: https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=4935
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Sonra elde ettiğiniz metni bastırın ve içinize sinene kadar sabah-öğle-akşam yemeklerinden sonra üçer kez okuyun.
:o :o :o :iyi: :iyi:
Çok teşekkür ederim;bilgiler paylaşıldıkça güzeldir birde Türkiyemizin böyle olması maalesef gene bizim yüzümüzden neden avrupa seviyesinde olamıyoruz apaçık ortada yönetici olan için yiyo diyenler kendileri bu işe gelmek istemiyorlar nedeni ben milletin enayisimiyim?eşşek gibi aferdersiniz çalışacam 3 kuruş aidat ödemeyecem salakmıyım kimseyle ugraşamam gibi laflar ediyorlar yöneticilere bakıyorum onlarda milleti böyle düşünüyor diye bişey yapmıyorlar bir adım ileri götürmüyorlar haklılar sanırım çünki millette para ödemeye yanaşmıyor işe sahiplanmiyor zaten yiyo damgasını vuruyor sanırım onlarda zaten yiyo diyecekler bende yiyim diyo işte bir noktada çözüm bulunmalı ve binalarımızın güzelliği için çevremize saygımız için çalışmalıyız herkes evinin içini nefis yaptırıyo ama dışına hiç bakan yok genelde böyle ama sanırım insan yapısından kaynaklı bu durum cevaplarınız için tekrar teşekkürler sayın editörüm