Savcılık şikayetimi ciddiye almadı
Boşanmak üzere olduğum eşimde adıma kayıtlı bir cep telefonu var,geri istediğim hale vermiyor ve bu telefon ile yapılması muhtemel hernangibir yasadışılıktan ben sorumlu tutulacağım.
Bu sebeple savcılığa gittim savcıyla konuşup durumu anlattım fakat ciddiye almadı bunlarla uğraşma git abone merkezine iptal ediyolar dedi inandım 3tane abone merkezine gittim imkansız dediler savcılık bunu yapmak zorunda biz sadece hat kapatınilir dediler.
Şimdi ben kime inanıp kime başvuru yapacağım?
Re: Savcılık şikayetimi ciddiye almadı
Adınıza kayıtlı telefon hattının kapatılmasından başka bir dileğiniz mi vardı, pek anlaşılmıyor...
Alıntı:
Kantaroncu rumuzlu üyeden alıntı
Adınıza kayıtlı telefon hattının kapatılmasından başka bir dileğiniz mi vardı, pek anlaşılmıyor...
İlk anlaşılan o şekilde olmasına rağmen sanırım sn.zeus un bahsettiği telefon makinesinin kullanıma kapatılması.
1-Muhtemel bir yasadışılıktan sorumlu tutulmamak.
2-Telefona tekrar sahip olmak.
Sanırım yukarıdakilerin ikisini de istiyorsunuz. Bence savcılıkla uğraşmak yerine faturası adınıza kesilmişse telefonu almak için bir hukuk davası açın. Böylelikle de dava süreci öncesi ve esnasında telefonun karşı tarafta olduğu tespit edilmiş olur. Telefonun maddi değeri yok derseniz savcılığa bir dilekçe ile telefonun adınıza kayıtlı olmasına rağmen telefonun zilyetliğinin eşinizde olduğunu bildirip dilekçenin sureti üzerine gelen evrak tarih ve no kaşesinin basılmasını isteyin. Bu suret sizde kalsın. Saygılar..
Devrim Sinan KARAVELİOĞLU
evet cihazın kullanıma kapatılmasını istiyorum tabi mümkünse bana geri verilmesinide.
bunun için dava açmakmı doğru yöntem,savcıya gitmekmi?
o sorun degıl telefonların %60 farklı ısmler uzerındedır
"Adınıza kayıtlı telefonla suç işlenmesi halinde sorumlu duruma düşmemek için" ilgili GSM şirketinden hattınızı kapatmak istemeniz haklı bir istek ise de, telefon cihazının eşinizden alınıp size verilmesini istemeniz, bir miktar uygunsuz olmuş. Savcının dediği gibi yapmanızda yarar var.