-
Basit Yaralama
Lütfen Yardim Edin Basit Yaralama
8 Ay önce Kiracimla Problemim Oldu.damadi Ve Kayinpederi Evlerimde Kiraciydi.damadi Giriş Kayinpederi Bodrumdaki Dairede Oturuyordu.daha Sonradan öğrendiğimizde Adamin Kizi 14 Yaşinda Evlenmiş Bizde Damadina Kizin Yaşi Küçük Olduğu Için çikin Dedik 2 Ayda çiktilar.kayinpederi Sen Kizimi Ve Damadimi Nasil çikarirsin Diye Kirami Vermedi.tam 5 Ay Ve Bizi Oyladilar Bügün Yarin Diye Sonunda Aramizda Tartişma çikti.karisi Ve Kendi Bizi Karakola şikayet Ettiler.karisi Beni Darp Ettiler Diye Ama Darp Yok.zaten Karakol Görünürde Birşey Olamadiği Için Bizi Biraktilar Adamin Karisini Da Rapor Için Hastaneye Gönderdiler.bunlar Kirami Ve Elektrik Faturami ödemeden Evi Boşaltilar çikarken Bizle Uğraşmak Nasil Olurmuş Diye Beni Tehdit Ettiler.adamin Karisinin Bağrişmalarda Bayila Huyu Var Ben Buna Birkaç Kez şahit Olmuştum.geçen Gün Mahkeme Kağidi Geldi Basit Yaralamadan Mahkemye çikacağiz Beni Ve Ailemi Mahkemeye Vermişler.darp Etmedim Ama Rapor Almiş.bayilma Huyu Olduğundan Acaba Bunu Kullanip Beni Ve Ailemi Zor Durumda Birakmak Istiyor Diye Düşünüyorum.
Avukat Tutmama Gerek Varmi?
Yada Mahkemeden Bayilmasiyla Ilgili Olarak Devlet Hastanesinden Muayeneden Geçmesini Isteye Bilirmiyim?
Yardimci Olursaniz çok Sevinirim
Icra Davasi Açmiştim Haciz Karari çikti Adresini Bilmediğim Için Bekliyor.bu Durum Mahkeme Için Benim Yararima Olur Mu?
-
Re: Basit Yaralama
Sadece basit yaralama hakkında bildiğimi söyleyeyim.
Hakim sizi suçlu görürse;
-Adam Dövmekten ve Basit Yaralamadan toplam 180 Gün hapis cezası verir.
Cezanız günlük 20-YTL'den para cezasına çevrilir.Sabıkanız yoksa (Veya 5 yıl geçtiyse) 3.600-YTL'lik bu cezanız 5 Yıllığına tecil olur.