Selamlar
Ben Güney Doğu Gazisiyim Eşimle Gata Askeri hastanesinde Tanışıp severek evlendik. 2 tane dünya tatlısı Biri 8 diğeri 2,5 yaşlarında kızlarım var. Eşim 2008 Ocak Ayında boşanma davası açtı benim uğraşlarım sonucunda barıştık ve dava günü geldiğinde ikimizde ve avukatı gitmeyerek dava düştü ve bizde barıştık. Evimiz, de beraber yaşamaya başladık.
Daha sonra haziran ayında bir tartışma sonucunda eşimle kavga ederek ikimizde boşanma davası açtık eşim evi terk ederek çocukları alıp Ankara,ya annesinin yanına götürdü kendiside memur olduğu için hemen senelik izine çıkıp tayinini Ankara,da ki bir askeri hastaneye aldırttı henüz mahkememiz olmadı eşim çocukların geçici velayetini aldı 2 ay boyunca çocukları bana göstermedi ben İstanbul,da oturuyorum eşimle de İstanbul,da oturuyordum.
Eşimin ilk dava açışında,ki suçlamaları benim yabancı uyruklu kadınlarla aldattığım hatta bir tanesiyle hayat yaşadığım konusunda benim eroin kullandığım esrar içtiğim,eve hiç katkıda bulunmadığım kocalık görevlerimi yerine getirmediğim evimi ihmal ettiğim kaçak elektrik işlerine bulaştığım,yabancı uyruklu kadınları eve getirdiğim,sayın Burcu hanım çok özür dileyerek bu anlatacaklarım ne kadarda olsa kadın ve erkek ilişkisinin en mahrem yeri olsada eşim böyle bir şey olmadığı halde sanki olmuş gibi cinsel münasebetimiz sırasında benim kendisini başka erkeklerle birlikte olduğunu düşünmesini istediğimi söylemesi, benim kendisine dayak attığımı beyanında bulunmuştur. ikinci davada ilk davanın yenilenmesini istemiştir.
Fakat eşim,in ise bana karşı tutumu düşmanca davranışları. Bana Tartıştığımız zamanlar Küfür etmesi (orospu çocuğu, şerefsiz, pezevenk. kavat,ağzına sı....yım, adı, kültürsüz, sakatsın sen çolak ve bunlar gibi ) benim pantolonumun cebinden gizli gizli para alması kaç defa sabah işe giderken yolda parasız kaldım.
Kendisinde benim haberimin olmadığı başkalarıysan kiminle görüştüğünü bilmiyorum kavgalarımız hep bunlardan çıkmıştır. Cep Telefonu ve ayrı bir Hat yakaladım tam 1 yıl içinde 3 kere 3 ayrı hat ve 3 ayrı telefon yakaladım.Tel görüşmelerini gece yatak odasının kapısını benim üstüme kilitleyip diğer odada görüşüyormuş yada gizli gizli tuvalette, ve bakkala giderken balkondan baktım telefonla görüşüyordu.(kendi telefonu evde kalmış) bir kere sinde gene çok sıkıştırdım bana hayatında birisinin olduğunu telefonla onunla görüştüğünü söylemişti.
Eşim benden maddi manevi tazminat davası istemiş evimize ve arabamıza tedbir davası koydurmuş fakat evimizi ben evlenmeden 2 ay önce aldım
devlet gazi olduğum için gazileri evsiz bırakmamak amacıyla sıfır faizli kredi kullandırtarak bana o evi aldırttı parasını bana vermedi bile direk evi satana verdiler.
Büyük kızım 8 yasında gene gazi olduğum dan dolayı İstanbul,da istek vakfı kolejinde ücretsiz okumaktadır. Eşim çocukları alıp Ankara,ya gitmiştir kızım Ankara,da şuan bende kızımın bana verilmesini istiyorum yoksa okulundan mahrum kalacak eşim öyle bir okula Ankara,da gönderemez.
Ben Gazilik maaşı alıyorum birde Özel bir şirkette çalışıyorum (Gazilik maaşım emekli sandığından alıyorum maaşına haciz olunamaz diye bir ibare olduğunu söylediler)
Bana bu konuda ne yapmam hususunda bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler. bir hatalı sözüm ve hitabı davranışım olduysa affedin lütfen .