-
İptal dilekçesi
Arkadaşlar...
Marmara üniversitesine yatay geçiş yapmak isteyen bir öğrenciyim. Üniversite dün ( 15.08.2008) yatay geçiş kontenjanlarını ilan etti. Fakat YÖK'ün Üniversiteler arası yatay geçiş yönetmeliğine uymayarak 3. sınıfa başayanlar için kontenjan açmadı. Bu durum üzerine Rektörlüğe iptal dilekçesi yazmak istiyorum.
Acaba bu konuda bir dilekçe örneği paylaşabilirmisiniz . Rektörlüğe itiraz dilelçesi nasıl yazılır?...
Teşekkürler........
-
Re: İptal dilekçesi
şöyle bir şey yazdıma ama olur mu ki acaba ?...
....
Marmara Üniversitesi Rektörlüğüne
İstanbul
…/…/….
Üniversitenizin Resmi İnternet Sitesinden 15.08.2008 tarihinde yayınlanan 2008–2009 Eğitim Öğretim Yılı Yatay Geçiş Kontenjanlarına İlişkin Tablo, 21.10.1982 Tarih ve 17845 Numara İle Resmi Gazetede Yayınlanan 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 7 nci Maddesinin (c) Fıkrasına Göre Hazırlanan “ Yükseköğretim Kurumları Arasında Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönetmelik “ Hükümlerine Uymamaktadır.
3. Sınıf 5. Yarıyıla İlişkin Kontenjan Açılmaması İlgili Yönetmeliğin Genel Hükümlerine Uymadığı Gibi Özellikle Uygulananın Adı Geçen Yönetmeliğin 3. Maddesiyle Çeliştiği Görülmektedir.
İşbu İtirazın Dikkate Alınarak Kontenjan Düzenlemesinin Tekrardan Yapılmasını Saygılarımla Arz Ederim.
Adres isim soyisim
Tel İMZA