Dondurmadan çıkan ilginç cisim
Merhabalar,
bu akşam başıma gelen bir durumu sizinle paylaşmak ve size bu konuda danışmak istiyorum. Almış olduğum Axxxx(dondurma) üründe böcek ayağına benzer bir şey ile karşılaştım.Bunu Tarım İl Müdürlüğüne teste göndermeyi düşünüyorum.Eğer sağlığımı tehdit eden bir durumla karşı karşıya kalırsam, bu durumda dava açmayı düşünüyorum.Fakat nasıl bir yol izlemem konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Re: Algida ürününden çıkan ilginç cisim
Ambalaj açıldıgından hak iddaa edemezsin .
Alıntı:
hasmetyildirim rumuzlu üyeden alıntı
Ambalaj açıldıgından hak iddaa edemezsin .
bunu neye dayanarak soyluyorsunuz sn. hasmetyıldırım??
bir şeye dayandırmanıza gerek yok, düşünmeniz yeterli...
Re: Dondurmadan çıkan ilginç cisim
Ambalajın açılmaması ancak üretim ve son kullanma tarihi veyahut ambalaj üzerindeki bilgilerin eksikliği ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. Ambalajı açmadan içerigini nasıl görebiliriz ki durumdan yakınabilelim. Şahsi görüşüm ambalajın açılmış olması durumla alakalı olamaz. Ancak ve ancak arkadaşın degindigi konu şu olabilir ki firma yetkilileri yahut firmanın hukuk adamları ''Ambalajı açtıktan sonra kendi istismarınız yahut bilincli olarak komplo amaclı yabancı madde ilave ettiginiz'' şeklinde bir itiraz da bulunabilir. Eger durumun ispatını saglayabilirisiniz hakkınızı aramanız gerekmektedir. Bunun için de teknolojik imkanlardan yararlanarak (yaptırmayı düşündügünüz test gibi) yabancı maddenin ne kadar süredir ambalaj içerisinde oldugu , şahitler ile iddianızı güçlendirme yolunu da tavsiye etmek isterim. Avukat arkadaşlar yanıt vereceklerdir. Ben herhangi bir hukuk görevlisi olmamakla birlikte hukuka ilgi duyan bir vatandaş olarak yorumlarımı yazdıgımı belirtmek isterim. Saygıyla ...
Alıntı:
emrah_orbay rumuzlu üyeden alıntı
bunu neye dayanarak soyluyorsunuz sn. hasmetyıldırım??
bir içecek firmasındayım ben, para almak için çok teklif gelir işte şişenin içinden şu çıktı bu çıktı şeklinde . kapak açıldıktan sonra hiç bir ispat yolu yoktur. kaldiki o firmanın tesislerinin son derece hijyen oldugu da bilinir.
sn. nikon o kadar ben de akıl edebiliyorum zaten..
Yanlış hatırlamıyorsam bir forumda da birisi rakının içinden hamam böceği çıktığını söylemiş, üzerine epeyce konuşulmuş. Bu böceklerde valla alem yaa. :) Ama sizinkisi onun kadar şanslı değilmiş sanırım. Baksanıza kendisinden geriye kala kala bir bacağı kalmış dondurmada garibin! :o
Şikayetçi olursanız sizi bayağı uzun bir süreç bekliyor olacak, bol şans şimdiden. ;)
Heh buldum :) Bakınız Böcekli Rakı!
https://www.hukuki.net/forum/showthre...errerid=103537
Keşke siz de bir resmini çekseydiniz dondurmanın!
Alıntı:
hksvr rumuzlu üyeden alıntı
Yanlış hatırlamıyorsam bir forumda da birisi rakının içinden hamam böceği çıktığını söylemiş, üzerine epeyce konuşulmuş. Bu böceklerde valla alem yaa. :) Ama sizinkisi onun kadar şanslı değilmiş sanırım. Baksanıza kendisinden geriye kala kala bir bacağı kalmış dondurmada garibin! :o
Şikayetçi olursanız sizi bayağı uzun bir süreç bekliyor olacak, bol şans şimdiden. ;)
Heh buldum :) Bakınız Böcekli Rakı!
https://www.hukuki.net/forum/showthre...errerid=103537
Keşke siz de bir resmini çekseydiniz dondurmanın!
sorun degıl yenıden bır dondurma alınıp bocegın bır uzvu atılabılır içine aynı sahne olusur:)