Sayın hukuki net ben Aydın ilinde görev yapan devlet memuruyum. Size sorum ben 3 yıl once bır evlılık yaparak evlendım. Bu evlılıgım görücü usulu olarak olmustur arkadasım tanıstırdı benı. Onun baldızı imiş tanısarak evlendım. Yanlız suan evlılıgım hiç iyi gitmemektedır, eşimden enkısa zamanda ve kolay bır sekılde ayrılmak istiyorum.1 yasında bır kızımız var. Sebep olarak eşimle anlasamıyorum benım istedıklerımı yapmıyor ve benı bunaltıyor,sıkıyor.Hep ailevi sorunlarımız oluyor.Ben çocuk esirgeme yurdundan cıktım ve ailem le görusmuyorum genellıkle,ama kendısı bana;bugune kadar ailen yoktu bugun mu cıktı dıyerek damarıma herseferınde basıyor.Onun ailesı tarafından hakarete ugruyorum çocuk esirgemeden cıktıgım için bana p.. denılıyor. Yanlız bunu kanıtlayamam.Eşim başkalarına ailevı sorunumuzun bilgisayar oldugunu söluyor herkese ama alakası yok.Benım bilgi sayardan baska kişilerle ve bayanlarla konustugmu öne suruyor.Benım sıvılden görustugum daha önceden bayan arkadaslarım var,sadece onlarla görusuyorum.Bunları bahane edıyor ve evde benı sıkıyor dısarı cıkma gıtme arkadaslarına gıbı sıkıcı tavırları oluyor bana karsı.Eşimin kendısı Mardinli kürt dür gercı kürt türk ayrımı amacında demıyorum kesınlıkle sizinde anlayacagınız gıbı.Basıma çorap örduler.Benım bundan en kısa zamanda kurtulmam lazım bılıyorum.Burada tek sorun kızım, ama ben bu sekılde onun la hayatımı surduremem bana lütfen yol gösterın.