Ankara da avukat arıyorum
Böyle başlık uygun değilse şimdiden çok özür dilerim.
Antalya da yaşıyoruz ve Ankara da miras meselemiz var. Bazı sorunlu tapular da var. Bu konularda gerçekten bize en iyi şekilde yardımcı olacak yırtıcı bir avukat arkadaşımız varmı ? Kime yönlenebiliriz?
Saygılarımla, :)
Re: ankara da avukat arıyorum.
Ankara barosundan bilgi alabilirsiniz.
Re: Ankara da avukat arıyorum.
ilginize çok teşekkürler ama bizim bu siteden ankarada avukat olan yada tanıdığı olan varmı ? diye sormuştum. yani tavsiyeyle gitmek için di , baro daha uzun iş..
saygılar
Re: Ankara da avukat arıyorum
yırtıcı avukat nasıl oluyor...delici, yırtıcı,,kesici...bilgili deneyimli tamam da yırtıcı garip biraz...
Alıntı:
sahbudak rumuzlu üyeden alıntı
yırtıcı avukat nasıl oluyor...delici, yırtıcı,,kesici...bilgili deneyimli tamam da yırtıcı garip biraz...
Bir de dişli avukat derler.:))
Tuttuğünu koparan...
Yırtıcıyı ilk defa duyuyorum.Şimdi kendimi analiz etmeye çalışıyorum acaba ben yırtıcı bir avukat mıyım?:rolleyes: :) )
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Bir de dişli avukat derler.:))
Tuttuğünu koparan...
Yırtıcıyı ilk defa duyuyorum.Şimdi kendimi analiz etmeye çalışıyorum acaba ben yırtıcı bir avukat mıyım?:rolleyes: :) )
sayın avukatlarımıza bu ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.
ben başka demişim uygun olmayabilir diye uygun değilse idi silinirdi konu , silinmekten beter olmuş. sayın avukat arkadaşlarımız resmen dalga geçmişler. tebrik ederim.
sorunlarımız olmasa ve böyle bir site açılmamış olmasa idi zaten üye olmazdık..
ama eğer üyelerle dalga geçecekseniz avukatlar dışında kimseyi kabul etmeyiniz foruma.
bir konu başlığında avukatınızı nasıl buldunuz diye anket var...
ve en çok puanda TAVSİYE olmuş. bende tavsiye edilecek evet yırtıcı bir avukat istemiştim.
birçok avukat var. bir çok meslek var ama mesleğinin her yönden iyisini bulmak çok zor. yukarıdada örnekler olmus.
sağolun artık bu siteye girmeyeceğim.üyelikten silebilirsiniz...
Sayın Soyluperi; üyeliğinizin silinmesini talep etmişsiniz ancak yine de birkaç satır yazmadan edemedim açıkçası.
Bu site bir "ücretsiz hukuki danışma platformu" ya da "avukat vitrini" değil; hukukçuların ve hukuku seven insanların bilgi paylaşmasına ve akademik - profesyonel manada kendilerini geliştirmelerine; bunun yanısıra hukuki sorunu olan vatandaşlarımıza, acil ve öncelikli olarak ne yapmaları gerektiği hususunda ufak da olsa tavsiyede bulunmaya hizmet eden bir sitedir.
Avukatlık reklam yasağı ve mesleki etik kapsamında değerlendirdiğimizde, mesleğine saygısı olan ve hukuk etiğine uygun davranan hiçbir meslektaşımızın buradan "Beni al, beni al; ben yırtıcıyım(!)" demeyeceği takdir edersiniz ki alenen ortadadır; ve de zaten doğru olanıdır!
Bu doğrultuda düşünür iseniz; sizinle dalga geçilmiş olmasını ileri sürerek "Ben bu siteye bir daha girmeyeceğim!" derken ne kadar haklı ya da haksız bir tavır ortaya koyduğunuzu sanıyorum daha iyi anlarsınız.
Saygılar.
Alıntı:
Dariya rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Soyluperi; üyeliğinizin silinmesini talep etmişsiniz ancak yine de birkaç satır yazmadan edemedim açıkçası.
Bu site bir "ücretsiz hukuki danışma platformu" ya da "avukat vitrini" değil; hukukçuların ve hukuku seven insanların bilgi paylaşmasına ve akademik - profesyonel manada kendilerini geliştirmelerine; bunun yanısıra hukuki sorunu olan vatandaşlarımıza, acil ve öncelikli olarak ne yapmaları gerektiği hususunda ufak da olsa tavsiyede bulunmaya hizmet eden bir sitedir.
Avukatlık reklam yasağı ve mesleki etik kapsamında değerlendirdiğimizde, mesleğine saygısı olan ve hukuk etiğine uygun davranan hiçbir meslektaşımızın buradan "Beni al, beni al; ben yırtıcıyım(!)" demeyeceği takdir edersiniz ki alenen ortadadır; ve de zaten doğru olanıdır!
Bu doğrultuda düşünür iseniz; sizinle dalga geçilmiş olmasını ileri sürerek "Ben bu siteye bir daha girmeyeceğim!" derken ne kadar haklı ya da haksız bir tavır ortaya koyduğunuzu sanıyorum daha iyi anlarsınız.
Saygılar.
Teşekkür ederiz.