Özel bir iş yerinde Sağlık Raporu
Özel bir kurumda çalışmaktayım. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığım sonucu özel bir poliklinikde tedavi gördüm. SSK numaram var ve 2 yıldır sigortalı çalışıyorum. Ancak sağlık karnem yok.Zaten şu anda sağlık karnesi de vermiyorlar. Sadece T.C kimlik numaram ile kayıt yaptırmam gerekiyor. Ancak ben henüz yaptırmadım.
Sorum şu ki; Ben tedavi gördüğüm poliklinikden 2 günlük rapor aldım. SSK kaydım olmadığı için hizmet bedelini ödedim. İş yerinin bu raporu kabul etmemesi gibi bir durum söz konusu olur mu?
Sonuçta ben SSK'yı kullanmak zorunda değilim. Keyfi olarak gidip özel bir hastanede de tedavi olabilirim. Raporun geçerli olmasi için SSK ile bağlantılı mı olması lazım ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese Sevgiler,
Re: Özel bir iş yerinde Sağlık Raporu
Burada konuları paylaşıp, yardım alabileceğimi düşündüm fakat görüyorum ki kimse ilgilenmiyor. !
Re: Özel bir iş yerinde Sağlık Raporu
Alıntı:
mjo rumuzlu üyeden alıntı
İş yerinin bu raporu kabul etmemesi gibi bir durum söz konusu olur mu?
,
Kurumun onayladığı özel hastane raporu veya devlet hastaneleri raporları kabul edilir.
Alıntı:
mjo rumuzlu üyeden alıntı
Keyfi olarak gidip özel bir hastanede de tedavi olabilirim. Raporun geçerli olmasi için SSK ile bağlantılı mı olması lazım ?
,
SSk lı çalışansanız,aldığınız raporu devamsızlık yaptığınız süreyi belgelemek için kullanacaksanız.dediğiniz gibi SSK ile bağlantısı olması gerek.