-
Pazar günü çalışma
merhaba arkadaşlar şimdiden ilginize teşekkur ederim ben bir sitede görevli olarak çalışıyordum ve anlaşamadıgımız için yönetim tarafından cıkarıldım benim hak etmiş oldugum sosyal haklarımın çoğunu verecekler ama benım kış aylarında pazar günleri ve bayramlarda kazan yaktıgım için bir yere gidemiyordum ve tatil olmasına rağman yönetimin tehtitleriyle her pazar çöp alıyordum.Bu durumda benım yönetim kurulundan pazar ve bayram da çalışmam karşılıgında mesai talep etmem durumunda resmi yollardan mahkeme yoluyla alabilirmiiyim ne yapmam gerekir.işten ayrılma tarihim 15.07.2008 tam olarak 6 yıldır görev yapıyordum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
-
Re: Pazar günü çalışma
arkadaşlar birkişi konu ile iligili yanıt verirse menun olucam eğer yanlış yere actıysam yönetici arkadaşlar konuyu uygun yere taşırlarsa sevinirim
-
Re: Pazar çalışması
Yaptığınız tatil çalışmasını kanıtlarsanız ve karşışığı da ödenmemişse dava yoluyla almanız mümkün.
-
Re: Pazar çalışması
öncelikle zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Bu bahsetmiş olduğum günlerde sadece kalorifer ve cöple ilgilendim ekmek dağıtmadım ama kalorifer yaktıgımı ve çöp aldığımı ispat ederim saolun