-
Komşuluk İlişkileri
Foruma Cevap Vereceklere Şimdiden İçten Teşekkürlerimi Sunarım.
Benim Bir Komşum Var Ve Kendisi Eski Site Yöneticisi. Malesef Yönetimi Bırakmak Zorunda Kaldı. Ancak Hala Yöneticilik Yapmak Derdinde Hatta Kapıcının Çıkışı Verildi, Bazı Kat Maliklerini Topladı (Yalan Beyanlarda Bulundu) Ve Kanuna Aykırı Toplantı Yaparak Yönetici Oldu. Kapıcının Tahliye Olmaması İçin Tabiri Caizse Kırk Takla Attı. Bize Huzur Vermemek İçin Elinden Gelen Ne Varsa Yapıyor. Bizde Bu İşten İyiden İyiye Sıkıldık. Ve Artık Onun Tahliye Olmasının Yollarını Arıyoruz. Ne Yapabiliriz Diye Düşünürken TCK.547/548 Maddelerini Öğrendim. Acaba Bunlarla İlgili Suç Duyurusunda Mı Bulunsak Yoksa İhtar Mı Çekerek Bu İşe Başlasak Bilmiyoruz. Bu Konu İle İlgili Yorum Yazarsanız Sevinirim
-
Re: Komşuluk İlişkileri
Tekrardan Yaziyorum Cevap Verecek Arkadaşlara Teşekkürlerimi Iletirim...
-
artık yazıma cevap verecek birileri çıkarsa çok sevinirim çünkü çok zorda kalmaya başladık. Yönetici kapıcıyı üstümüze kışkırtıyor ve kavga çıkarıyor üstüne yetmediği gibi size huzur vermeyeceğim diye sürekli sataşıyor. Gidip sürekli polise ifade vermek zorunda kalıyoruz , sinirlerimiz alt üst oldu. sanki kapıcı ev sahibi gibi davranıyor tabiri caizse kral oldu, tepemize çıktı
-
[QUOTE=Bay_Keops;207839]artık yazıma cevap verecek birileri çıkarsa çok sevinirim çünkü çok zorda kalmaya başladık. Yönetici kapıcıyı üstümüze kışkırtıyor ve kavga çıkarıyor üstüne yetmediği gibi size huzur vermeyeceğim diye sürekli sataşıyor. Gidip sürekli polise ifade vermek zorunda kalıyoruz , sinirlerimiz alt üst oldu. sanki kapıcı ev sahibi gibi davranıyor tabiri caizse kral oldu, tepemize çıktı[/QUO
Şimdi Konu yeteri kadar acık değil,Bir kişi Apartımanda yönetici ola bilir velakın Ali kıran Başkesen olamaz.Ayrıca Kapıcınızın ne görevleri var size yapması gereken hizmtlerimi yapmıyor,Peki Apartımanda bu durumu görüp müdahale eden yokmu,önce konuyu bir anlatında bildiğimiz kadar bizde yol göstermeye calışalım.
-
teşekkür ederim esmerman. bizim bir yöneticimiz vardı siteyi yıllarca kafasına göre yönetti sonunda onun elinden yöneticiliği aldık. bu arada kendi kafasına göre bir kapıcıda buldu .kapıcı bizi hiç takmadı sadece yöneticiyi dinledi. yönetici değişince yine eskisini dinlemeye devam etti işine dikkat etmedi.sonrasında tutanakları tutuldu, sözleşmesi feshedildi.tahliyeyi gerçekleştirmedi, bunun üstüne yalan beyanla yönetici ve oturan biri hakkında yalan beyanla hakaret etti diye şikayet etti, beraat edildi. kaymakamlık nezlinde tahliye istendi, tahliyesine bir gün kala eski yönetici bir toplantı organize etti.bu kapıcının bir sürü tazminatı var bize ödetecekler onun yerine çalışmaya devam etsin diye yalan söylenerekayrıca çoğunluk var dedi biz yöneticinin görevine son verdik ve yeni yönetici seçtik dedi, yeni bir karar defteri ile resmiyet kazandırdılar ve kapıcı görevine devam edecek dediler (adama göre iş olsun,işe göre değil). kaymakamlık nezlinde tahliye durduruldu. yapılan toplantının herhangibir hukuki gerekçesi olmadığı herkese haber verilmediği hatta olmayan insanların imzalarının olduğu ortaya çıktı.buna karşılık kaymakamlık nezlinde soruşturma istendi. sonrasında kapıcı hala beni çoğunluk istiyor ben görevimdeyim diye çalışıyor. buda yetmiyor bunların yalanları ortaya çıktıkça bize sataşıyorlar, devamlı polisle uğraşıyoruz.
-
Sayın Esmerman'dan 1 haftadır cevap bekliyorum umarım yazarsınız