Üniversite öğrenci işleri
Merhaba,
konuyu buraya açmayı uygun gördüm.Özel bir üniversitede okuyorum.Bu universiteden kayıdımı sildirmek istiyorum ama öğrenci işleri benden veli imzası istiyor.1985 doğumluyum kendi kaydımı sildirmek için benden veli imzası istemeleri hukiki olarak doğrumudur? (Ailem yurt dışında olduğu için imza atmaları olanaksız)
Yardımcı olursanız sevinirim.
Re: Üniversite öğrenci işleri
normalde istemezler senin okulun niye böyle bir uygulama yapmış anlayamadım. zaten özel üniversitede okulun parasını yatırmazsan kendileri otomatik siliyorlar.
bu universite öğrenci işlerini anlamak mümkün değil.İlla bi saçmalık yapacaklar..cevabın için teşekkür ederim.
18 yaşından sonra tam ehliyetlisinizdir.
sizden istedikleri şeyin hukuki bir geçerliliği yoktur...
Kardeş silmeleri şu şekilde olur özel ünv olduğu için sen parayı yatırmasan dahi senin sözleşme yada oraya kayıt yaptığıuna dair belge imzaladığından senin ödememe gibi bir hakkın yok ama kaydını sildirme olayı olanaklıdır.Bir mazaret göstererk kendini oradan sildirirsin.Ailenin imza atması ise senin ailenin oraya belgelerde kayıt altında olması yada parayı babanın veya annenin ödemesi durumundan dolayı çağırıyorlardır.
Cevap: Re: Üniversite öğrenci işleri
hmmm......bunu öğrendiğimiz ii olduuuuu.............
Cevap: Re: Üniversite öğrenci işleri
saçma ben de sildirdim 10 dk da verdiler elime lise diplomasını...