Telefon bankacılığında hakaret
Selamlar
Dün akşam zor bir durumum vardı, bankadan acilen 1500ytl çekmem gerekiyordu, 1000ytl çektim üstünü bankamatik vermedi.1000 ytl limitmiş. Ben de bankanın 444 lü numarasını aradım. Çıkan kadına 10 dakika dil döktüm ama nafile ben de telefonu kapattım sanarak bir küfür ettim telefon elimdeydi sanırım kadın duydu. Acaba bana hakaret davası açarlarmı?
Re: Telefon bankacılığında hakeret
Bahsettiğiniz görüşmelerde ses kayıt sistemi kullanıldığından,eğer bir dava açılırsa işiniz zor olacaktır.
Dava açıp açmayacaklarını ise banka ve küfür ettiğiniz görevli bilebilir,bir başka yerde bu sorunuza cevap bulamazsınız.Umarım dava açmazlar,ama açarlarsa da haklı bir nedenleri ve delilleri var.
Alıntı:
tamtamci rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar
Dün akşam zor bir durumum vardı, bankadan acilen 1500ytl çekmem gerekiyordu, 1000ytl çektim üstünü bankamatik vermedi.1000 ytl limitmiş. Ben de bankanın 444 lü numarasını aradım. Çıkan kadına 10 dakika dil döktüm ama nafile ben de telefonu kapattım sanarak bir küfür ettim telefon elimdeydi sanırım kadın duydu. Acaba bana hakaret davası açarlarmı?
Evet. Biliyorsun telefon görüşmeleri kaydediliyor. Ayrıca bu ülkede herkes dilediği her konuda herkese dava açabilir. Yani buna engel birşey yok. İşte bir anlık fevri davranışın sonu insanın aklına neler getiriyor değil mi? Ancak senin hakkında bu konuda bir dava açıp açmayacaklarını bizler bilemeyiz!
Alıntı:
hksvr rumuzlu üyeden alıntı
Evet. Biliyorsun telefon görüşmeleri kaydediliyor. Ayrıca bu ülkede herkes dilediği her konuda herkese dava açabilir. Yani buna engel birşey yok. İşte bir anlık fevri davranışın sonu insanın aklına neler getiriyor değil mi? Ancak senin hakkında bu konuda bir dava açıp açmayacaklarını bizler bilemeyiz!
Dava açarlarsa cezası nedir? Hapis falan olur mu?
bankayı arayıp bayanı bulun ve çiçek yollayın bence
Alıntı:
tamtamci rumuzlu üyeden alıntı
Dava açarlarsa cezası nedir? Hapis falan olur mu?
2400 ytl civarı para cezası alabilirsin :) Fakat sanmam sana dava açacağını .
Bu tür durumlarla çok karşılaştıkları için dava açma yoluna gideceklerini sanmıyorum. Ancak siz de böyle bir hataya tekrar düşmeyin.
Re: Telefon bankacılığında hakaret
dava açılacağını sanmıyorum çünkü sizin gibi yüzlercesi küfrediyor hergün görevlilere ne yazık ki..banka bu davalara izin vermeyecektir..
ne yazık ki zamanında bende bi alışveriş sitesi müşteri hizmetleriyle telefonda görüşürken sitenin shibine ürün tedrikçisine saydırdım karşımdki temsilci şu an söyledikleriniz kaydediliyor eminim dikkate alacaklardır dediklerinizi dedi :)
üzerinden 2 sene geçti bir şey yok :)
ama dikkatli olmak lazım bu tarz işlerde çünkü karşımızdaki emir kulu yetkileri çerçevesinde işlem yapabiliyor..
Alıntı:
hasmetyildirim rumuzlu üyeden alıntı
bankayı arayıp bayanı bulun ve çiçek yollayın bence
Yetmez.. Kayıtları dinleyen şef veya amirinede 1 paket çukulata.. :mahcup:
Alıntı:
Kdz.Ereğlili rumuzlu üyeden alıntı
Yetmez.. Kayıtları dinleyen şef veya amirinede 1 paket çukulata.. :mahcup:
bizde şahit olduk olaya
bize yokmu:o :p