Kredi kartı borcu için icra
Benim bir bankaya kredi kartı borcum vardı ödeyemedim.taksitlendirme yapmalarını istedim 6 taksit yaptılar.İlk taksidi ödedikten sonra taksitleride ödeyemedim.sonra avukattan bir kağıt geldi onu imzaladım.asıl borcum 1400 ytl idi.sonra 6 taksit olunca 323*6 1928 l oldu.simdi avukat benden 2100 l tahsil etmek istiyor.bu parayıda ödeyebilirim ama 2-3 ay gibi bir zamana ihtiyacım var bu konuda yapmam gerekenler nedir.soruma cevap veren olursa şimdiden teşekkür ederim
Re: Kredi kartı borcu için icra
Avukatla anlaşmaktan başka bir yol yok. Anladığım kadarıyla borç icraya konulmamış. Borcun icraya konulması ile, takip masrafları ve vekillik ücreti de size yükletilecektir ki, bu durumda meblağ biraz daha büyüyecektir.
Alıntı:
Av.Aslı Yazıcı rumuzlu üyeden alıntı
Avukatla anlaşmaktan başka bir yol yok. Anladığım kadarıyla borç icraya konulmamış. Borcun icraya konulması ile, takip masrafları ve vekillik ücreti de size yükletilecektir ki, bu durumda meblağ biraz daha büyüyecektir.
Pek yardımcı olmadı ama yine de teşekkür ederim.
Alıntı:
maskandyou rumuzlu üyeden alıntı
Pek yardımcı olmadı ama yine de teşekkür ederim.
Aklınızdan geçen nasıl bir yardımdı?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Aklınızdan geçen nasıl bir yardımdı?
Söylediğim gibi borcu ödemek için biraz zamana ihtiyacım var bundan sonraki aşamada neler yapabilirim.İcra henüz gelmedi nelerle karşılaşacağım.Benim küçük bir bakkal dükkanım var neleri alabilirler.Yani süreci biraz yavaşlatıp eylül ayının sonuna denk getirebilirsem bu borcu ödeyebilirim.ayrıca 1400 ytl lik bir borca su anda masrafla beraber 2400 ytl odemıs olmak da ısın cabası.