-
Kredi kartı borcu
iyi gunler diliyorum yurtdisindaisci olarak calismaktayim yurtdisina geldikten sonra turkiyede kredi karti borcumdan dolayi haciz islemleri baslatildigini ogrendim ve bankam ile kontak kurup borcumu odemeye basladim yalniz 2400 ytl olan borcum su anda yillik %93 temerru faizi ile beraber 8600 ytl olmus ben anaparayi yatirdim kalan kisim konusunda yapilabilecek yada temerru faizini dusurmek icin yapilabilecek birseyler yok mu sonucta ben bu borctan kurtulmak istiyorum ben burada sezonluk calisiyorum ve 2 ay sonra issiz kalacagim bu kalan para tekrar buyuyup odenmez bir hal mi alacak
-
Re: kredi karti borcu
Borcunuz ile ilgili banka avukatı ile hiç görüştünüz mü?
eğer bir anlaşma yapmadı iseniz,yatırmış olduğunuz miktar öncelikle faizden düşüleceği için faiz işlemeye devam ediyor olabilir.
-
Re: kredi karti borcu
avukatlar ile gorustum yatirdigim paranin anapara olan kisminin kapandigini kalan faiz ve hukuki masraflar kismi olan su anda 6200 ytl yi ancak taksit yapilabilecegini soyluyorlar internetten baktim ocak 2006 da cikan kanun ile borcu tekrar hesaplandirmak mumkun diyor ama sanirim kanun ciktiktan 60 gun icerisinde yapmam gerekiyormus onu da kacirdim sanirim