Re: Adli para cezasının odenmesı
arkadaşlar ben mahkemede 1.600 ytl para cezası aldım,ben bu para cezayı nereye ödiyecem.ve ben bu para cezasını izmir adliyesinde aldım.şuan diyarbakırda ikamet ediyorum,bu para cezasını d.bakırdan ödiyebilirmiyim.ve nasıl ödiyecem nereye ödiyecem bana yardım ederseniz çok sevinirim saygılar
Re: Karşılıksız çek, şikayetçinin üst üste iki defa mazeretsiz duruşmaya katılmaması
Sayın Avukat Av.Bülent Akçadağ Sizinle Bir Konu Üzerinden Görüşmek İstiyorum.Lütfen Bana Yardım Edin.
Efendim Ben diyarbakırda yaşıyorum,ben 2 ay önce izmire tatile gitmiştim,ve orda bir kaç suç işledim adliyelere çıktım,ben mahkemelerde yanlış adres verdim,çünkü izmirdeki abimlerin adresini tam bilmiyordum,hatta ben bir seferinde bir suçtan dolayı yakalandım hapis cezası ve para cezasıda aldım,ordada adresimi yanlış vermiştim,benim şimdi mahkemem oldugunda mahkeme kağıdım verdiğim yanlış adresemi gitçek? ve para cezası kağıdım geldiği zaman odamı oraya gitçek? benim istedim şudur,benım mahkeme kağıtlarımın diyarbakırdaki adresimize gelmesini istiyorum,ve mahkemem olursa diyarbakır adliyesinde duruşmaya çıkmak istiyorum lütfen bana bu konulan ilgi ne yapacağımı yazarsanız çok sevinirim..diğer arkadaşlarımız eğer sizinde bir bilginiz varsa lütfen sizde yardım edin bana bu konuda ne yapacağımı söyleyin.Saygılarımla Arz Ederim
Mahkemede Yanlış Adres Kullanma
Sizinle Bir Konu Üzerinden Görüşmek İstiyorum.Lütfen Bana Yardım Edin.
Efendim Ben diyarbakırda yaşıyorum,ben 2 ay önce izmire tatile gitmiştim,ve orda bir kaç suç işledim adliyelere çıktım,ben mahkemelerde yanlış adres verdim,çünkü izmirdeki abimlerin adresini tam bilmiyordum,hatta ben bir seferinde bir suçtan dolayı yakalandım hapis cezası ve para cezasıda aldım,ordada adresimi yanlış vermiştim,benim şimdi mahkemem oldugunda mahkeme kağıdım verdiğim yanlış adresemi gitçek? ve para cezası kağıdım geldiği zaman odamı oraya gitçek? benim istedim şudur,benım mahkeme kağıtlarımın diyarbakırdaki adresimize gelmesini istiyorum,ve mahkemem olursa diyarbakır adliyesinde duruşmaya çıkmak istiyorum lütfen bana bu konulan ilgi ne yapacağımı yazarsanız çok sevinirim..bir bilginiz varsa lütfen yardım edin bana bu konuda ne yapacağımı söyleyin.Saygılarımla Arz Ederim
Mahkemede Yanlış Adres Kullanma
Efendim Ben diyarbakırda yaşıyorum,ben 2 ay önce izmire tatile gitmiştim,ve orda bir kaç suç işledim adliyelere çıktım,ben mahkemelerde yanlış adres verdim,çünkü izmirdeki abimlerin adresini tam bilmiyordum,hatta ben bir seferinde bir suçtan dolayı yakalandım hapis cezası ve para cezasıda aldım,ordada adresimi yanlış vermiştim,benim şimdi mahkemem oldugunda mahkeme kağıdım verdiğim yanlış adresemi gitçek? ve para cezası kağıdım geldiği zaman odamı oraya gitçek? benim istedim şudur,benım mahkeme kağıtlarımın diyarbakırdaki adresimize gelmesini istiyorum,ve mahkemem olursa diyarbakır adliyesinde duruşmaya çıkmak istiyorum lütfen bana bu konulan ilgi ne yapacağımı yazarsanız çok sevinirim..bir bilginiz varsa lütfen yardım edin bana bu konuda ne yapacağımı söyleyin.Saygılarımla Arz Ederim
Re: Yanlış Adres Kullanma
Alıntı:
MustoCan rumuzlu üyeden alıntı
Musto can sende tatile gittikce birkac suc birden işliyormuşun baksana,seninle ilgili gidecek evraklar,para cezaları hep yanlış adreslere gidecek,para cesası tebligatlarını alamayınca paralar hapse cevrilecek.Musto can, bu dava ların hangi mahkemelerde ise dosya numalaralınıda yazıp,şimdiki Diyarıbekirdeki adresini vereceksin ve ikametinin orası olduğundan ,mahkemelerine talimatyla buradan katılacaksın.Musto can, Eyer ben bu mahkemelerin ismini ve dosya numaralarını bilmiyorsan,Allah yolunu acık etsin derim.Musto can.
bilmiyorum walla sadece izmir adliyesine çıktığımı biliyorum:( izmir adliyesine bi dilekçe yollasam olurmu
lütfen yardım edin sadece izmir adliyesine çıktığımı biliyorum oraya dilekçe göndersem mahkemem olduğu zaman mahkeme kağıtlarımın diyarbakırdaki adresime gelmesini istiyorum. ve mahkemem oldugu zaman diyarbakır adliyesinde duruşmalara çıkmak istiyorum diye yazsam olurmu