Kredi kart borcu ve askerlik
arkadaşlar ben 10 gün önce terhis oldum askere gitmeden önce 3 tane kredi kart borcum vardı ve şartlardan dolayı askere gitmek zorunda kaldım askerliğim dağlarda geçti ondan dolayı çarşı iznim yoktu ve hiç bir şeyi takip edemedim aileme söyleyecek cesaretimde yoktu şu an askerliğim bitmiş sanırım icralık olmuşum acaba askerde olduğum süre içerisinde işlenen faize itiraz etme hakkım varmı varsa bilgi verirseniz sevinirim teşekür ediyorum..
Re: Kredi kart borcu ve askerlik
Alıntı:
piyade762 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar ben 10 gün önce terhis oldum askere gitmeden önce 3 tane kredi kart borcum vardı ve şartlardan dolayı askere gitmek zorunda kaldım askerliğim dağlarda geçti ondan dolayı çarşı iznim yoktu ve hiç bir şeyi takip edemedim aileme söyleyecek cesaretimde yoktu şu an askerliğim bitmiş sanırım icralık olmuşum acaba askerde olduğum süre içerisinde işlenen faize itiraz etme hakkım varmı varsa bilgi verirseniz sevinirim teşekür ediyorum..
Yok gibi görünüyor,ben kendi çevremde örneğine şahit olmadım.
ben bankacıyım o söylediğin konu senin fikrinse komik ve ilginç eğer fikri başkası verdiyse o arkadaşından hemen uzaklaş sen boşver indirimi mindirimi bir an önce bankaya borcunu ödemeye bak askerlik devlete faydalı banka banamı yaptın banane diyecektir.
banka banamı yaptın diyemeyecek öyle bir cesareti yok zaten ben iran sınırında günlerce aç uykusuz nöbet tutarak o dediğin bankacıların gö..nü koruyordum bana böyle bir cevap verenin herhalde öldürürüm başka ne yapmam beklenir neyse ya adam gibi cevaplar verin yada adamı boşuna öfkelendirmeyin..