Bankam Hiç Bir İhbarname Çekmedi
Sorunuma cvb veren herkese şimdiden Teşekkür ederim .
Benim sorunum kredi kartımın borcunu 2 ay ödeyememden dolayı bankam beni mahkemeye vermiş olması ve bunun farkınada internet şubeme girip baktıgımda yeni bir hesap açılmıs ve mahkeme masrafları diye 54 ytl ücret düşülmüş ve bana hiç bir bilgi verilmedi ihbarnağme çekilmedi, aramadılar direk mahkemeye vermişler sizce bu durum etikmi yoksa başka amaçlar mı güdüyor Bankanın mahkemeye verme süreci 2 aydanmı başlıyor . Teşekkür ederim
Re: Bankam Hiç Bir İhbarnağme Çekmedi
Alıntı:
arlen rumuzlu üyeden alıntı
Sorunuma cvb veren herkese şimdiden Teşekkür ederim .
Benim sorunum kredi kartımın borcunu 2 ay ödeyememden dolayı bankam beni mahkemeye vermiş olması ve bunun farkınada internet şubeme girip baktıgımda yeni bir hesap açılmıs ve mahkeme masrafları diye 54 ytl ücret düşülmüş ve bana hiç bir bilgi verilmedi ihbarnağme çekilmedi, aramadılar direk mahkemeye vermişler sizce bu durum etikmi yoksa başka amaçlar mı güdüyor Bankanın mahkemeye verme süreci 2 aydanmı başlıyor . Teşekkür ederim
Pardon, banka sizi nasıl mahkemeye vermiş açıklarmısınız? Borçtan dolayı mahkemede dava açılmaz. İcraya vermiş olmasınlar sizi? ;)
Bankalar ekstrenizde bulunan son ödeme tarihinden itibaren 60 gün borç ödenmediği taktirde hukuki yola başvurur.2 ay geciken bir borca hukuk masrafı belirtilemez.Mutlaka ya sizin tarihinizde hata var yada banka başka birinin masrafını sizin hesabınıza atmış mutlaka bankayla görüşün
ilginiz için teşekkür ederim bankam ile gidip görüştüm ihbarnagme noter masrafları diye vermişler fakat mahkeme masrafları diye geçiyordu. 2 tane ihbarnağme çekmişler toplam 108 ytl borcumu kapattım fakat 1 ihbarnağme parası ödemek zorunda bıraktılar mecburen ödedim kredi kartımı kırdım ve bitirdim teşekkür ederim