Yüzde 47 yi Buldum Antalya Konya
Hep arayıp duruyordum kim ki bu yüzde kırkyedi diye. Öylesine ki sitemizde ne AKP yanlısı yazı yazan RTE nin savunucusu olanlar dahi ben AKP li değilim dediği bir ortamda kimdi yahu bu yüzde kırkyedi ?
Antalya'da yüzılın yangını daha doğrusu kundağı oldu. Yangın çok zor söndü aslında kepazelikti bu tam anlamıyla ama ''destan'' ve ''kene yok oldu'' olayıyla açıklandı...
Konya'nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar beldesinde 1 ağustos saat 05.00 sıralarında bir tarikata yada cemaate ait olan kaçak Kur an kursu binası gaz kaçağı yüzünden çöktü 17 fidanımız yok yere öldü. Rezalet ötesiydi. Ülkenin başbakanı olması gereken Laiklik timsali kişi sanki Kur'an!! patlamış gibi tepki gösterdi '' Kur'an kursunun kaçağı mı olur?!'' gerisi tıs oldu. Bir sürü gerzek ölenleri şehit yaptı... İşte kısa bir tur...
Re: Yüzde 47 yi Buldum Antalya Konya
Bu konuya tam girmeden önce akli gazetelerde iki gündür yer alan şu haberide tarihe kayıt maksatlı alalım konumuzla oldukça ilgili
''Çorum’da kuran kursuna giden 2 kız çocuğuna tecavüz edilmesi kenti karıştırdı.
Her yıl 300 kadar kız öğrencinin Kuran kurslarına devam ettiği Ensar Vakfı’nda başkan olarak görev yapan Mehmetçik Lisesi Din ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Zekai İ.’den 16 yaşındaki bir kızın hamile kalması ile patlak veren skandal, ailelerin kızlarını bekâret muayenesine götürmesine neden oldu.
Ortaya çıkan skandalın ardından soruşturma başlatan savcılık çok sayıda kız öğrenci ve ailenin ifadelerine başvurdu. Bu sırada içlerinde yine babası imam olan E.G. isimli küçük kız da, 52 yaşındaki Zekai İ.’nin kendisini taciz ettiğini söyleyince iki çocuk babası Din Bilgisi öğretmeni tutuklandı. Bütün bu gelişmeler üzerine Çorumlu aileler, “Çocuğum da tecavüze uğramış olabilir mi” endişesiyle küçük kızlarını özel hastane ve muayenehanelerde bekâret muayenesine götürmeye başladı. Çevre baskısından korkan kimi veliler Yozgat, Çankırı, Amasya, Kırıkkale gibi illerde çocuklarını bekâret kontrolüne götürürken, 7 genç kız Çorum’da bekâret kontrolünden geçirildi.
Şimdi şu soruyuda sorup konumuza başlayalım . Elim olayda 17 kızımız öldü dikkatsizlik ihmal üç kuruşluk paradan kaçınma denetimsizlik kaçak olması v.s v.s. Amma daha acısı bir kişinin şikayetçi olmaması ve geri zekalı bir şekilde şehit oldu denmesi. Nedense uyduruk kaydırık konulardazırt pırt açıklama yapan diyanet ile sadece kendi ailesine ilişkin konularda basın açıklaması yapan Cb ile hükümet suspus sanki herkes bu şehitliği kabullendi. Oldu olacak Türk bayrağına sarıp devlet töreni yapsaydık. Aslında kıyamet kopması gerekir ama suspus herkes işte yüzde kırkyedi bu maalesef. Peki sorumuzu da soralım sonra kepazeliği dökelim ortaya sırayla en azından tarihi yaşarken yakalamak adına...
Kaçak kuran kursunda ihmal sonucu ölen kızlarımız şehitse gene kaçak kuran kursunda tecavüze uğrayan ufacık kızlarımız da gazi mi oluyor ?