-
İcra
Daha önce de depozıtoyla ılgılı ıletı atmıştım 3 gündur cevap alamadım cevabınınızı beklıyorum sımdı bu yenı konuda diğeriyle bağlantılı gibi oturduğum ev 4 katlı 4.katında ev sahibi oturur kendisi almanyadan emeklıdır malı mülkü fazladır simdi bu ev sahibi daha önce den bana 15 mılyon kazancı parası 1 ton da sonradan komür alındı bunun parasını istedi ev sahıbı 3.kattakı kıracıdan kazancı parası almıyor nıyr almıyorsun dediğimde onun parası ev kırasının icinde dıyor ayrıca 1 ton komurude 2 kıracıya paylastırıyor kendısıne ve 2.kattakı bos dairesine bu parayı bölüştürmüyor yanı komur parasını 2 kıracıya bölüyör Kendisi kış aylarında almanyaya gidiyor 2-3 ay almanyada kalıyor bu sure zarfında dıyorkı ben kendı vanalarımı kapattım dıyor yakıt kullanmadım dıyor kendıne yakıt ucretını bölmüyor Binanın yöneticisi falan da yok bu gıderlerıyle ılgılı bır resmı evrağı veya tuttuğu resmı bır defterı bile yok sımdı bu anlattıklarımın ucretını ev sahibi 1-2 ay once sözlü olarak söylemişti ben de kamu görevlisi olduğum için il dışındaydım tabi bu söylediklerine ıtıraz ettım odemedim ev sahıbı de bunun üzerıne avukata gitmiş temmuz ayında bana 80 ytl 6 aylık toplam 480 ytll kazancı parası cıkarmıs daha önceden kazancı parasının 15 ytl olduğunu söylüyordu 80 ytl cıkarmıs daha sonra 53 ytl kömür boşaltma işci ücretı talep etmiş simdi daha önceden bunları bana söylemedi işçi tutarken veya kazancı tutarken fiyatları konusundada bana hiçbirsey söylemedi kendisi gitmiş anlaşmış benden habersiz gitmiş anlaşmiş 86 ytl kozalak odun parası da talep etmiş bundan haberim yok yani ev 4 katlı 4 e böleceği yerde bütün ücretleri bana bindirmiş bu konularla ilgili bana hıçbir belgede vermedi göstermedi söylediklerinin gerçek olduğunu yalan olmadığı veya beni kandırmadığını ben nasıl anlayacağım ayrıca benden 4 ton komur parası yaklaşık olarak 1754 ytl talep etmiş daha önceden 1 ton komur parası söylüyordu simdi 4 ton kömur parası diyor bu adamın yaptıklarını aklım almıyor bu adam beni kazıklıyor mu elınde bana verecek belgesi yok kendisinden istedim avukattan al diyor avukata gittim bende belge yok beyanı üzerine bu takıbı baslattım diyor şimdi bana icra takibi başlatmışlar adamın bana yaptığı bu haksızca borc ısnadından kurtulabılmem için ve benı kazıklamasından ve kendı kafasından ıcat ettığı bu üfürülmüs pislikten kurtulabılmem için bana yardımcı olurmusunuz adam bütün ücretlerı katlayarak uçurmus her seyın 5 -10 katını yazmıs ayrıca 4 e de bölmemiş adamın bu oyununu yaptığı sahtekarlığı ben nasıl bozabılırım ne yapmalıyım acaba bu serefsız ev sahibi avukatla anlaşıp bana bu oyunu mu oynamışlar bılmıyorum ev sahıbı diğer kıracılarıylada mahkemelik acele cevap saygılarımla