-
Dolandırıldım
ben muğlanın akyaka ilçesinde yaşıyorum buraya yeni geldim. burda ahmet adında biri ile tanıştım bana kendısının devlet ıcn calıştığını falan benzeri bır cok sey anlattı kosede bıraz paramın olduğunu soyledım kendısının tokinin icra yoluyla satılan evlerı cok ucuza alıp sattığını soyledı ve banda bır ev alabileceğini soyledi ve benden 9500 tyl para aldı toplam vereceğim para 33000ytl ben bu 9500ytl verdıkten sonra cevreden oğrendığıme gore adam dolandırıcıymış ve kesınlıkle boyle icralık evlerle ilgisi tanıdığı yokmuş ve toki nın icralık satışta evıde yokmuş daha once dolandırıcılık sucundan hukum gıymış. ben bunları yenı oğrendım adama oğrendığımı soylemedım. Parayı banka gorevlısının yanında verdım senet yada benzeri bır evrak yok dırek elden verdım. Fakat aramızdakı konuşmalara 18 yaşında yığenım ve cok yakın bır arkadaşım verdığı vaadlerın hepsine şahitler.Ben paramı kurtarmak ıcın nasıl bır yol ızlemelıyım hukuki yoldan bırsey yapa bılırmıyım. Hepinize tşk ederım. kimse yardım etmeyecekmı
-
Re: Dolandırıldım
Kendinize bir Avukat tutun.
Avukat aracılığı ile hazırlayacağınız suç duyurusunu bağlı bulunduğunuz Cumhuriyet Savcılığına verin.
Sonrasını adalete ve Avukatınıza bırakın. Geçmiş olsun.