Denetimli serbestlik kararından sonra üniversiteden çağrılma
sayin hukukcular daha öncede burda bahsettiğim gibi 11 martta başıma gelen esrar icme olayindan dolayi yakalanmıs mahkemem olmuş ve denetimli serbestlik almıştım. olayi ailemede açıp psikiyatr yardimida alıp hayatımı tamamen düzeltmiştim derken. bizim fakültemizin öğretim görevlisi bir prof. benimle bu olay hakkında görüşmek icin evimi aramış. ankara valiliği araştırmamı onun gibi bir şey yapıyormuş bu yüzden böyle olayları olan herkesin okuluna haber verilmiş.daha sonra avukatım onu aramış avukatımdan da mahkemenin dosyalarını kararrını vs. istemiş ve benim dosyamın içine konulcağını söylemiş. annemede en kısa sürede gelsin onunla konuşmam lazim olaylarin lehine olması icin demiş. yarin gidip görüşücem.ama benim aklım gene tamamen karıştı. ne olabilir? okuldan atilabilir miyim? fikirlerini ve görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Re: Denetimli serbestlik kararından sonra üniversiteden çağrılma
bir bir şeyi yazmayı unutmuşum. bu olayda benimle beraber okuldan bir arkadaşım daha vardi (olaydan sonra onla görüşmedim)iilk başta okuldan onu cağırmışlar oda babasiyla beraber gitmiş babasıda avukat. babası mahkemenin bittiğini herhangi bir şeyin olmadığını hatta mahkemenin olmadığınımı ne söylemiş. yani denetimli serbestlik alındığını vs. söylememiş. ama onu cağıran rektormus. beni öğretim görevlisi cagiriyor. bir fark olurmu sizce. birde simdi o mahkeme yok demiş ben mahkeme sonucunu goturdugumde orda onun ismide yazıyor olucak sizce ne olur ?
Cevap: Re: Denetimli serbestlik kararından sonra üniversiteden çağrılma
Merhada arkadaslar olayin üzerinden 5 yil gibi bir süre gecmiş. O zamanlar kücüktüm ve basıma boyle bir olay geldi. İnternette arama yapıpta karsılasabilecek kisiler oldugu icin bunu buraya yaziyorum. En son okuldan cagrildigimi yazmisim buraya okuldan cagrildim ve savunma yapmam istendi savunmamı yaptım ve karsılıgında ogrenci olmaya uygun olmayan hareket gibisinden bir maddeden dolayi uyari cezasi aldim. Uzaklastırma ve atılma gibi bir durum olmadı. Ama 5 yil gecmiş olmasına rağmen hala cok pismanım kimsenin basına boyle bir sey gelmez umarim.