Kiralanan eve bankanın el koyması halinde kiracının sorumluluğu
şu Anda Kiraci Bulunduğum Dairenin Sahibine Banka Borcundan Dolayi El Koymuştur.kasim Ayindan Beri Bankanin Elinde Olan Binada Kira Vermiyoruz.ekim Ayina Ihtar çekilmiş Ama Benim Elime Ulaşmadi Ayrica Kira Sözleşmemiz Bulunmamaktadir Ve Banka Satişa çikarmiştir Evi.
1-) Geçmiş Döneme Kiralarimizi ödeyecekmiyiz
2-) Kira Sözleşmesi Yapilmadiği Için Ne Tür Haklari Var Ev Sahibinin
3-) Ekim Ayinda Tahliye Verebilirler Mi
4-) Mağdur Kalma Durumu
Valla Anladiğim Kadariyla Açiklama Yapmaya çaliştim,cevap Verirseniz Beni Sevindirirsiniz.
çok Teşekkürler
Iyi çalişmalar
Re: Kiralanan eve bankanın el koyması halinde kiracının sorumluluğu
Alıntı:
serhat197568 rumuzlu üyeden alıntı
şu Anda Kiraci Bulunduğum Dairenin Sahibine Banka Borcundan Dolayi El Koymuştur.kasim Ayindan Beri Bankanin Elinde Olan Binada Kira Vermiyoruz.ekim Ayina Ihtar çekilmiş Ama Benim Elime Ulaşmadi Ayrica Kira Sözleşmemiz Bulunmamaktadir Ve Banka Satişa çikarmiştir Evi.
1-) Geçmiş Döneme Kiralarimizi ödeyecekmiyiz
2-) Kira Sözleşmesi Yapilmadiği Için Ne Tür Haklari Var Ev Sahibinin
3-) Ekim Ayinda Tahliye Verebilirler Mi
4-) Mağdur Kalma Durumu
Valla Anladiğim Kadariyla Açiklama Yapmaya çaliştim,cevap Verirseniz Beni Sevindirirsiniz.
çok Teşekkürler
Iyi çalişmalar
Oturduğunuz sürece mülk sahibine kira ödemekle yükümlüsünüz.
Ödenmeyen kira için icra takibi yapılır, faizi, icra ve avukatlık masraflarıyla alınır.
Kira sözleşmesi yazılı olmak zorudna değildir.
Kira ödenmemesi tahliye sebebidir. İcra takibi sonucunda tüm kira borcunuzun tamamını 30 gün içinde ödemezseniz derhal tahliye davası açılabliir.
Yeni mülk sahibi de kira ödememek de tahliye sebebidir.
Aynı zamanda yeni mülk sahibi kendi ihtiyacı varsa 6 ay içinde sizi çıkarabilir.