İlk önce Ankara Barosu'ndan daha sonra ise CMK dan avukat istedim,verilmedi.3.bir kurum varmı?Yoksa bü ülke sahipsiz mi?
Printable View
İlk önce Ankara Barosu'ndan daha sonra ise CMK dan avukat istedim,verilmedi.3.bir kurum varmı?Yoksa bü ülke sahipsiz mi?
Avukat atanmama sebebi nedir?
bilmiyorum 1 ay önce ankara adliyesine gittim.yazılı şikayet dilekçemi verdim.hürriyet gazetesinde iş ararken param alındı ve dolandırıldım.param olmadığından da adliyeden yardım istedim lakin necatibeydeki baroya gönderildim yardım istedim bizim işimiz değil dendi. cmk ya gönderdiler adliyeye geçmiş dendi.dosyam yetkisizlik diye istanbula gönderilmiş ve yardımcı olunmadı.ek delil dosyası sunacaktım avukat istedim yardım icin lakın verilmedi.bizim işimiz değil denildi.param olsa zaten avukat tutarım.istemiş oldukları fakirlik kağıdı ve ikametgahı da götürmüştüm ama nafile .
Dosyanız (davanız) İstanbul'dayken Ankara Barosunun size avukat ataması zaten mümkün olamaz.
İstanbul Barosu CMK servisine başvurmanız gerekecektir.
Umarım İstanbula gidecek yol parasını bulduğum zaman yardımcı olurlar
Yetkili yer mahkemesi olan İstanbul Barosu Adli yardım bürosuna yada ceza yargılaması yapılacaksa CMK servisine başvurmalısınız.
Rüşvet vermek için para bulunabiliyorsa, Hukuk mücadelesi adına İstanbula gitmek içinde para bulunabilir. Geçmiş olsun.
işe girmek için rüşvet vermedim bülent bey ,paramı kaptırdığım şahıslar arabuluculuk şirketi adı altında işe sokacağız herşeyinizi biz yapacağız diye herkezi kandırıyor,ben yasal olmayan hiç birşeye paramı vermem.vergi levhaları var ,dükkanları var banada 2 tane makbuz verdıler.yani rüşvet değil ,sadece dolandırıcılık saygılarımla