Boçlarımı ödemem imkansız,kredi kartlarım ve arkası yazılmış çeklerim var yaklaşık 40 bin ytl borcum var ama karşılığı olarak menkul yada gayri menkulüm yok,ne yapmalıyım yada bundan sonra hukuki anlamda neler olabilir?
Printable View
Boçlarımı ödemem imkansız,kredi kartlarım ve arkası yazılmış çeklerim var yaklaşık 40 bin ytl borcum var ama karşılığı olarak menkul yada gayri menkulüm yok,ne yapmalıyım yada bundan sonra hukuki anlamda neler olabilir?
Maalesef onu bu noktaya gelmeden önce düşünecektiniz.. Şu andan itibaren siz elinizdeki (varsa) mallarınızı kaçırmaya çalışcaksınız, alacaklılar da doğal olarak alacaklarını bir şekilde tahsil etmeye çalışacak ve bu süreç siz borçlarınızı tüm ferileri ile birlikte ödeyinceye kadar devam edecek..
iyi işte bişeyin yok zaten neyini alacaklar mecbur sen ödeyene kadar bekleyecekler. sakın taahhüt felan verme beklesinler napıcan başka durumunu düzeltince ödersin.
Bence kaçmaktansa ödemenin bir yolunu bulmalı.Ne kadarını ödemeden kaçacaksın. Nereye kadar bence kara kara düşünmektense kafanızda bir ödeme planı yapın.Sonuçta çok çok ödenmeyecek bir para değil. Ben 7 tane icra kaldırdım ve 7 tane haciz ödedim . Hem de kadın halimle Bir erkek için daha kolay ortama girmek.
Herşey insanlar için.
Benimde yaklaşık 8 tane icram vardı.Memurum ve aldığım maaş belli.İlk zamanlar bunalıma girmiştim.Zamanla avukatlar ile konuşarak faiz indirimi yaptırarak ilk önce küçük miktar olanları kapattım.Daha sonra taksitle büyükleri.Şu an sadece bir yere borcum kaldı.Onuda inşallah bitiririm.İletişim numaranızı değiştirmeyin.bankalar bazen kampanya yaparak borcunuzu taksitlendiriyorlar.ve sizi arayarak bilgilendiriyorlar.Üzülmeyin gün doğmadan neler doğar.İnşaalah sizde borçlararınızı bitirirsiniz.
Bravo doğrusu. Yaşadıklarınız, gayretiniz, yaptıklarınız gerçekten aynı durumdaki pek çok insan için ümit verici ve olumlu olarak yönlendirici açıklamalar. Sizleri tebrik ederim. Kolay değil belki ama neticede imkansız da olmadığını herkese göstermiş oldunuz. Aman bundan sonra daha dikkat! ;)
Nacizane önerim kredi kartı kullanmaktan uzak durun.Faizi çok yüksek ve gelirinizin üzerinde harcamaya özendiriyor.
güzel kardeşim herkesin hayatında inişler çıkışlar olabiliyor farkında olmadan allah sana kolaylıklar versin ülkemizin hali işte bu gelir az gider cok