Çağrı dökümü kanıt sayılır mı?
eşim benim üzerime olan cep telefonunu kullanıyordu evli olduğumuz süre zarfında, malumunuz şu anda onun açtığı boşanma davası sürüyor hattı tekrar kendi üzerime aldırıp çağrı-msj detay dökümü talep ettim ve listeler elime ulaştı
evli olduğumuz sıralarda günde ortalama 10-15 farklı no ile msjlaşmış aramış aranmış, 118 servisinden baktığıma göre adı çıkanların hepsi erkek vede daha önceden bana analattığı isimler eski ilişkileri olarak analtığı kişiler.
bunları mahkemeye sunmamda bana gelebilecek bir zarar yada fayda olurmu?
Re: Çağrı dökümü kanıt sayılır mı?
Boşanma davasındaki deliller takdiri delildir. Yani hakimde kanaat oluşturmak için kullanılacak delillerdir. Hakim bunlara göre takdirde bulunur.
Nasıl ki eşinizin telefonu sizin üzerinize kayıtlıysa, eşinizin erkekler üzerine kayıtlı telefondan başka kadın arkadaşlarıyla konuşması da ihtimal dahilinde.
Bunu da hesaba katmak gerekir.
Ayrıca eski erkek arkadaşlarından biriyle değil de 10-15 farklı erkekle (!) sürekli mesajlaşması da çok makul bir iddia olmaz. Yani bir kişinin 1 erkekle ilişkisi olabilir ama 10-15 kişiyi aynı anda idare etmesi hayatın olağan akışına ters bir durum.
onun kullandığı hat şu anda bende,arayanlar msj atanlar oluyor onlara durumu söylüyorum bunu öğrenmiş ve beni tehdit etti, özelime müdahaleden seni savcılığa vereceğim diyor, böyle bişy yapabilirmi gerçekten?
Davanıza yön verebilmesi için avukatınıza danışmanız şiddetle önerilir.