Kimliğimi değiştirmek ve farklı bir kimlik edinmek istiyorum.
Şu an ki kimliğimi iptal edip,farklı bir kimlik almam mümkün mü? Eğer bu mümkünse başvurmam gereken yerler neresi?
Bu işlemi yasal olarak ve gerekli birimlerin bilgisi dahilinde yapmak istiyorum ama bu birimlerin dışında gizililiği mümkün müdür?
Teşekkür ederim.
Re: Kimliğimi değiştirmek ve farklı bir kimlik edinmek istiyorum.
İsteğiniz mümkün değildir.
Peki emniyetten geçerli bir taleple bunu yapmak mümkün müdür? Sebep bildirerek olamaz mı?
Diğer forumda anlattığınız olay neden ise kabul edilmeyecektir. Aslında burada psikolojik bir durum var. Oda şudur Neden sadece siz kendinizin rezil olacağını düşünüyorsunuz ? Ona niçin bir şey olmuyor ? Bu sorunun yanıtını verebilecek tek kişi sizsiniz.
Ben bütün cevaplarınızı okudum.Beni etik anlamda cezalandırmadığınız için teşekkür ederim.
Rezil olmak..Yıllardır tüm yayın organlarında ve sosyal gruplarda bu konu tartışılır.Hiçbir zaman çözüme ulaşmamıştır.Sorun klasiktir. Kadın cezalandırılır,erkeğin elinin kiridir?
Esası şudur; Ben o çocuğum için diğer iki çocuğumun babalarıyla geçirecekleri zamandan çaldım yada zorunda kaldım.Bana 4 hayat borçlu....Bununların hukuk kitaplarında anlamı yok biliyorum..Durumu ajite etmekte istemiyorum...Ama bir bedel ödenekse bu ilişki için, iki tarafta bunu ödemeli.Ben buna ilahi adalet diyorum...ve ne acıdır ki bu anlamda kimseye birşey anlatamıyorum,kimseden yardım isteyemiyorum..Ailem ve arkadaşlarım durumu bilmiyor...KOca bir devle tek başıma savaş veriyorum.Böyle birşeyi yaşamış olmam ahlaki değerlerim olmadığım anlamına gelmemeli.Şu an o ahlaki değerleri korumak adına savaş veriyorum.Tüm ailemi ve çocuklarımın geleceğini...
" O rezil olmayacak mı...?"
Madem öyle hem kendini hemde beni bu durumdan niye kurtarmıyor?Herşey onun elinde...Onunla yaşadığım hergün bulunduğum çevreye,insanlara benim aleyhime malzeme veriyor...(Dedikodular)
İstediği şu; Ben ailemi reddetip,onunla yasal olmayan bir hayatı yaşamayı kabul edicem...O da diğer ailesini korumuş olacak...Peki beni kim koruyacak?
Tanrı olduğunu iddia eden bir insanla hangi silahla savaşabilirsiniz söyler misiniz?
Aslında yok değil...Ona dair çok malzemem var ama bunu yaparsam bütün ailemin sonunu hazırlarım..Ve..ve ben gazetelerin 3. sayfasında olmak istemiyorum....Avukat demişsiniz...Bu şehirde bunu yapamam,çünkü ailemden 2 kişi avukat..Başka şehrede gidemem. Bunları buraya yazdığıma bile inananmıyorum..Birde işin kötü tarafı, yaşadıklarım öylesine anlam ifade ediyor ki....Oysa bakıyorumda kelimeler döktüğümde çok basitleşiyor...Az önce 1 saat bunun muhasebesini yaptım kendimle...Yaptığım hata yüzünden kimse bana ciddi anlamda çözümler getirmeyecek...Yargılamaya çalışacaklar...
Ama ben ahlaksız biri değilim.....Herkes hayatında "onu" arar....Ben buldum sadece....ve yaşamak istedim.......................