Evrakta Sahtecilik - Oy Pusulası
Selam ve saygılarımı sunuyorum evala...
Arkadaşlar ben köy muhtarıyım 2006 seçimleri için köylü başka yerde ikamet ettiği için ve bizim köy teror nedeniylen şuana kadar boş oldugu için köylü bundan böyle kendi köyümde oyumuzu kullanmak istiyoruz diye oy pusularını doldurup bana getirdiler bende suç oldugunu bilmediğim için onaylayıp mahalli idarelere verdim pusulaları, meğer bu suçmuş hakkımda iddaaname hazırlandı ve evrakta sehtakarlık suçundan ağır cezada dava açıldı dava yaklaşık 5 ay sürdü ve avukatımın dediğine göre T.C tarihinde en ağır ceza verildi 142/1 den hatırladıgım kadarıylan cezalandırdı ve birden çok kişi ye onay verdiğim için 4/1 ile 4/3 oranında artırım yapılması gerekirken 4/3 oranında artırım yapıldı yani demek istediğim 3 yıl ile cezalandırıldım avukatım ve ben şok olduk şuan temyiz hakkımızı kullanacaz yani demem o ki hakimin benlen alıp veremediği oldugunu çok iyi biliyorum ve bu cezayı bana bilinçli verdi bunun için ne yapabilirim temyizden kararı bozma gibi bi karar çıkabilirmi yada bana başka bir yol sunabilirmisiniz ve cezada hiç indirim yapmadı.şimdiden bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim
Re: Evrakta Sahtecilik - Oy Pusulası
yokmu allah için cevap verecek hiç kimseeee