Hiç Kullanılmamış Karta Sigorta Ücreti
Finasbanktan adıma gönderilen ve hiç teslim almadığım kredi kartı isteğim dışında sigortalanmış ve kartı kapatmış olmama ve hiç kullanmamış olmama rağmen sigortalanmış ve hizmet verilmeyen bir sigorta ücreti gecikme faizi ile birlikte benden talep edilmekte. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz, nasıl bir bankacılık anlayışıdır bu analayabilmiş değilim. Teknolojinin gelişmesi ile beraber bu tip firmalar insanları dolandırmanın değişik yollarını keşfediyorlar sanırım. Bu durum ile ilgili nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Re: Hiç Kullanılmamış Karta Sigorta Ücreti
Benzer uygulamayı HSBC yapıyor.Bankanın müşteri hizmetleriyle görüşün ancak sakin tavırlarla değil,sert tavırlarla görüşün.Size sigorta iptal formu yollayacaklar.Savcılığa dolandırıcılık suçuyla ilgili şikayette bulunacağınızı söylediğiniz zaman daha etkili oluyor.
Vatandaş olarak HSBC ile benzer sorun yaşadım.
Re: Hiç Kullanılmamış Karta Sigorta Ücreti
Benim de isteğim dışında adıma gönderilmiş ve hiç kullanmadığım kredi kartlarım var. Bunları bankaya gönderip iptal ettirmek istiyorum ama her seferinde ihmal ediyorum. Bir yandan da bankaların bu kartı istek dışında ve sormadan gönderdikleri için hiç bir ücret talep etmeye hakları olamdığını düşünüyorum.
Kesinlikle insanları kandırmak ve sömürmek için yapılmış ufak oyunlar bunlar. Bankacılığa ve hizmet ahlakına sığdıramıyorum.