İcralık Daire-aile konutu
evlenmeden once ( 05,05,2007 ) tarıhınde bır konut kredısı kullanrak bır daıre aldım evlılık tarıhım ( 09,09,2007) fakat 3 ay sonra esımle analaşamadım ve boşanma davası açtım dairemin uzerıne de aıle konut şerhı koydurmuş benım sorum ev alırken elden aldım bır senede karkılık arkadasım ıcra gonderecekmıs daıremın borcu halen devam etmek te acaba ıcra gonderır ıse daıremı borcuyla bırlıkte alabılırmı kendısı kalan borcu odemeyı kabul edıyor
acıl cevap verırsenız sevınırım
Aile Konutu Şerhi İcralık
LUTFEN ACIL CEVAP
Ben 05,05,2007 de ev aldım kredi ile ayrıca bu krediyi gosterırkende kefıl gosterdım aradan 6 ay sonra evlendım 09,09,2007 fakat evlılıgımız bozuldu ve ocak ayında bosanma davası actım mahkeme halen devam edıyor esım evın tapusuna aıle konut serhı koydurmus ben ısten cıktım borclarımı su an kefılım oduyor fakat daha fazla odıyemıyecegını soyluyor bu yuzden evı ıstıyor bende al senın olsun dedım fakat butun borcları ıle almak ıstemesıne ragmen aıle konut serhı oldugundan tapu devrı olmuyor benı bu yuzden ıcraya vermek ıstıyor acaba ıcra ıle bu daıreyı halen devam eden kredıyle (evın kalan kredı borcunu kabul edıyor ) evı alabılırmı
lutfen cok acıl cevap verırsenız sevınırım